.!.
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Става, ама трябва малко игра - едно от нещата - колана трябва да се премести, тоест щтракалката на колата, защото е от другата страна.
Друго нещо - ако ползваш релсата на пасажерската седалка се хваща на 3 болта и с доста зор. Отделно, че и механичма отстрани за облегалката и седлото опира в бачерто, ама става.
По-кадърния вариант е да смениш релсите на шофьорската и добрата пасажерска, която си намерил, а може и самия механизъм (но за него мисля, че не си заслужава, много става сложно).
Друго нещо - ако ползваш релсата на пасажерската седалка се хваща на 3 болта и с доста зор. Отделно, че и механичма отстрани за облегалката и седлото опира в бачерто, ама става.
По-кадърния вариант е да смениш релсите на шофьорската и добрата пасажерска, която си намерил, а може и самия механизъм (но за него мисля, че не си заслужава, много става сложно).
BMW only!
- E30325
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30-та гумите да разпищява!!!
- Мечтае да кара: и някоя да го бара
amd написа:Става, ама трябва малко игра - едно от нещата - колана трябва да се премести, тоест щтракалката на колата, защото е от другата страна.
да става ама доста игра си е пробвал съм го!!!успех

0885/006808
ЕМО
ЕМО
- E30325
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30-та гумите да разпищява!!!
- Мечтае да кара: и някоя да го бара
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Обикновенна седалка я разпарчетосвам за 20 минути на съставните и части даже и тапицерията и се маха, и още 1 час да я събера!
Хич не се замисляй ми се хващай за инструментите и се почвай!
Много играчка е да си смениш арматурното табло
Това ще го напраиш за 1/2 ден със мотаенето и бирите
Хич не се замисляй ми се хващай за инструментите и се почвай!
Много играчка е да си смениш арматурното табло

Това ще го напраиш за 1/2 ден със мотаенето и бирите

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

Взимаш дясната седалка, разглобяваш я, облегалката се държи на две винтчета, разглобяваш механизмите отстрани, свалят се и релсите. Сваляш от твоята същите неща и ги нахлузваш на новата и събираш, с мисленето, мотането и псуването, работата стига макс до 40-50 минути, ако го направиш за повече, по-добре използвай услугите на монтьор, това ще рече, че тази работа е не посилна за теб и няма смисъл да се тормозиш
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Re: Пасажерска седалка на мястото на шофьорската, може ли?
porostorm написа:Пасажерска седалка на мястото на шофьорската, може ли?
Ако да - трябва ли някакво преправяне?
Ако не - какво пречи мамицата и![]()
Намерих седалка пасажерска от салон като моя и много ми се иска да изхвърля гадните тапицерии
Може да се разменят седалките. Лично съм го правил на една от предишните си коли- Е30 двойния стоп. Просто се беше счупила една пружина на шофьорската седалка и ми омръзна постоянно да ми къса гащите и да ми се завира в задника.
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Re: Пасажерска седалка на мястото на шофьорската, може ли?
Колкото до приятелката ми, след смяната на седалките изобщо не обърна внимание на този факт. Може и да й е харесало. 

- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
15 мнения
• Страница 1 от 1