Къде мога да намеря кука за теглене и този маркуч
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Milcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 520d, E83 3.0D, E36 316ti
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
!!Asen_X написа:Маркуча можеш да си го купиш само и единствено оригинален чрез поръчка в ДаруКар или Вари.
Хич не се и опитвай да търсиш алтернатива! Маркучите са с различен диаметър на отворите в двата края, извивките няма как да ги докараш и т.н.
Отваряш ЕТК-то, виждаш му номера и отиваш да го поръчаш
Не си съвсем прав Асене

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Новини
-
Дилян Пенчев написа:!!Asen_X написа:Маркуча можеш да си го купиш само и единствено оригинален чрез поръчка в ДаруКар или Вари.
Хич не се и опитвай да търсиш алтернатива! Маркучите са с различен диаметър на отворите в двата края, извивките няма как да ги докараш и т.н.
Отваряш ЕТК-то, виждаш му номера и отиваш да го поръчаш
Не си съвсем прав АсенеАз съм си намирал маркучи който да ми вършат работа в маркучаджийница
Отидох с маркуча и намерихме подходящ
Много си зависи какъв е маркуча. Тези, които са с извивките забрави да намериш подходящ освен ако не е оригиналния. Различни диаметри са в двата края, а извивките ако ги напънеш да ги правиш ще се скъсат след време. Поне при М42 е така... твоите като ги гледам в ЕТК-то повечето са с по една извивка и вероятно затова си успял да решиш загадката без поръчки.
Този на снимката като го гледам какъв е, по-добре да го поръча оригинален, отколкото да си прави опити да пригоди друг. Някои от маркучите имат подсилени части на местата където са близо до колектора или пък може да се получи триене и т.н. Абе мислена работа

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Аз за едно маркуче 1 педя се ръснах близо 40 кинта във Вари...
It's not who You are, it's who You know...
- Milcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 520d, E83 3.0D, E36 316ti
Куката ясно, ама тоз маркуч... Няма как да ида и да си го поручам в Дару , защото живея в Шумен. Понеделник мисля, обаче да се обадя да питам дали го има, каква е цената и т.н.
Стария маркуч, този на снимките, си беше оригиналния. Ето го и оригиналния номер взет направо от него - 64211381191. Колко каталози прерових и ми излезе само в TecDoc, ама не намерих някъде да го има. Така, че остава Дару.
Аз и по телефона ще ги питам ама все пак, мислите ли че ще могат да ми го пратят към Шумен? Защото ако не, да мисля някакъв начин да стигне до тука...
Стария маркуч, този на снимките, си беше оригиналния. Ето го и оригиналния номер взет направо от него - 64211381191. Колко каталози прерових и ми излезе само в TecDoc, ама не намерих някъде да го има. Така, че остава Дару.
Аз и по телефона ще ги питам ама все пак, мислите ли че ще могат да ми го пратят към Шумен? Защото ако не, да мисля някакъв начин да стигне до тука...
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
9 мнения
• Страница 1 от 1