теч в радиатора :(
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
теч в радиатора :(
Здравейте,
Два пъти свалям радиатора и го нося по майстори. Надуваха го какви ли не глупости изслушах вече. Като видят че им караш БМВ и почват да вадят от девет кладенеца вода.
Послдният "майстор" го разглоби и му смени някакви уплътнения; изпробва го (кисна го във вода; надува). "Карай и не се бой" Но не бях изминал и 20 км погледнах и пак имаше капчици антифриз отдолу.
изчаках ден два не изсъхва. Сълзи от някаде и не мога да установя от каде.
Моля посъветвайте ме какво да правя. Може ли в крайна сметка да се направи нещо или трябва нов.
Два пъти свалям радиатора и го нося по майстори. Надуваха го какви ли не глупости изслушах вече. Като видят че им караш БМВ и почват да вадят от девет кладенеца вода.
Послдният "майстор" го разглоби и му смени някакви уплътнения; изпробва го (кисна го във вода; надува). "Карай и не се бой" Но не бях изминал и 20 км погледнах и пак имаше капчици антифриз отдолу.
изчаках ден два не изсъхва. Сълзи от някаде и не мога да установя от каде.

Моля посъветвайте ме какво да правя. Може ли в крайна сметка да се направи нещо или трябва нов.

BMW////MPOWER
- Новини
-
- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Провери водната помпа да не е прокапала от ниакаде също така и всички маркучи да не би да има некои цепнат и да прави проблем но не виарвам да е от радиатора щом го надуват и му нема нищо значи не е от него!!! Успех
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Понякога тече само като се нагрее ,а те това майсторите не го пробват .. на колегата Аудито беше така побеля му главата
накрая намери откаде тече все пак

За радиатора
Много благодаря момчета !!!!
Видях че и във форума доста изписани неща за това. За сега ще пробвам с течна присадка и ще го наблюдавам. Ако стане нетърпимо ще го сменям
Видях че и във форума доста изписани неща за това. За сега ще пробвам с течна присадка и ще го наблюдавам. Ако стане нетърпимо ще го сменям

BMW////MPOWER
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Внимавай с таз течна присадка да не сменяш термостата след това .. има тема и за тез присадки потърси я .. аз съм си патил от тях с служебното Рено Канго
присадката !?!
За това не се бях сещал
Сигурно ще проверя всички останали варианти преди да опитам тая гадост
))
Много мерси !!!

Сигурно ще проверя всички останали варианти преди да опитам тая гадост

Много мерси !!!
BMW////MPOWER
7 мнения
• Страница 1 от 1