Problemi s gasta

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330d
Мечтае да кара: M550d

Problemi s gasta

Мнение от LANA » 05 Мар 2004, 8:53

are ako nqkoi ima idei da pomogne :?
kato sam na gas i izry4kam kolata s gas do dupka v edin moment oklo 4000 oborota se edno svyr6va gasta, no kato prevkliu4a na sledva6ta predavka i pak s gas do lamarinata ne go pravi mnogo stranno rqdko go pravi no e dosta kofti (osobeno kato izprevarvam na nape4eno mqsto) :?:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от chefo » 05 Мар 2004, 10:53

Здрасти!
пробвай да пишеш на кирилица (справка: http://bmwpower-bg.net/forums/boardrules.php т.7!)

За проблема ти: когато си на по-ниска предавка с високи обороти консумацията на гориво е максимална, когато изпарителя ти не е настроен или подбран правилно, в този момент горивото не достига, сместа обеднява и мощността рязко спада. Можеш да си отвориш изпарителя още, но това ще ти вдигне разхода на газ. Ако не позволява повече отваряне - трябва да се смени с изпарител, изчислен да работи на двигател със съответната мощност.

А може и да имаш някакво стеснение или запушване на тръбата от изпарителя до смесителя, огледай ги.
Успех!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от LANA » 05 Мар 2004, 13:48

мерси ште го проверя:)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530iA Touring
Мечтае да кара: e3-е39
Детайли за колата: 2001

Мнение от dankata » 05 Мар 2004, 16:37

За проблема ти: когато си на по-ниска предавка с високи обороти консумацията на гориво е максимална, когато изпарителя ти не е настроен или подбран правилно, в този момент горивото не достига, сместа обеднява и мощността рязко спада. Можеш да си отвориш изпарителя още, но това ще ти вдигне разхода на газ. Ако не позволява повече отваряне - трябва да се смени с изпарител, изчислен да работи на двигател със съответната мощност.

А може и да имаш някакво стеснение или запушване на тръбата от изпарителя до смесителя, огледай ги.

:yes: това ще да е.
Има и още една вероятност - да ти е на привършване газта (предполагам че ще се сетиш за нея) :)
Успех и от мен.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от koko_star » 05 Мар 2004, 21:59

и аз имам такъв проблем.ама мисля 4е е от газта.рядко го прави ама наистина е лошо особено на изпреварване.ина4е това за запушването е вярно.на мойта 4есто и се затла4ва некакъв марку4 за вода и ми спира.като го по4истя е огън :wink:
BMW is the car...another cars are just traffic

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от LANA » 12 Мар 2004, 13:35

и при мен беше задръстен маркуча:)
Изображение

Назад към E30