Малък проблем !
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Малък проблем !
Здравейте!Искам да се допитам нещо с вас за да се убедя напълно.От една седмица моята Е30/318 като тръгвам по рязко на 1 предавка ми се усеща едно вибриране даже по точно е нещо като прилашкване на скоростния лост.Това е само при потегляне и то е по силно усещането ако съм с повече хора.Вчера я погледнах на канал колата отдолу и видях че на гуменото каре до ск.кутия едно от леглата е закъсано и втулката с болта едва се държи.Предполагам че това трептене е от карето.Но и другото което ми направи впечатление е че като хвана кардана /до скоростната кутия/и го натисна нагоре надолу имам около 1-1,5 см ход.Това нормално ли е или и тампоните ми са за смяна?И това започна да го прави след 1-2 фиести на полигона а й бяхме 4-ма човека.Ако някой има друго предположение нека да сподели.А и ми казаха нещо не толкова приятно че когато съединителя ти се износи прави тези номера.Но се надявам да не е от това.
Ако на някой му се е случвало този номер нека да сподели в форума.
На луната
С BMW колата
и да возя жената
Ако на някой му се е случвало този номер нека да сподели в форума.
На луната
С BMW колата
и да возя жената
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
отг::Малък проблем !
Не ми се е случвало точно това, но доколкото си спомням докато спеца от Дарукар беше у нас един от въпросите които му зададох беше за слабите места на Е30-ските: и тои спомена и за тампоните на скоростите че не издържат много. За съединителя спомена че ако е за смяна ако педала отлепя твърде високо и не може да се регулира по-добре, както и друг признак било това, че педала на съединителя заставал по-високо от този на спирачката. Надявам се това инфо да ти е от полза! Ще се постарая да потърся още, но не обещавам...
Land Shark II
--------------
'89 "316"
Land Shark II
--------------
'89 "316"

отг::До LandShark
Забелязах че нивото на педала на съединителя ми е на същото ниво с това на спирачката.Остава тампоните и карето.Но тампоните със сигурност не са сменяни а и карето ми щом е закъсано и то ще се сменя.Предлагат ми турско каре за 40лв. и оригинално за 75лв.Разликата е голяма но ако е гарга да е рошава.А за тампоните предполагам че и те няма да са ефтини.Но какво да се прави.Мерси все пак.
На луната
С BMW колата
и да возя жената
На луната
С BMW колата
и да возя жената
3 мнения
• Страница 1 от 1