Vibracii pri namaliavane na skorostta
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Vibracii pri namaliavane na skorostta
Az mnogo vzeh da pitam neshto, ama po dobre taka. ta vyprosa mi e takyv. Kogato se dvija sys skorost 120-140 i trygna da namaliavam, kato natisna spira4kata se polu4ava edno nepriatno 4ukane v kormiloto. Strannoto e 4e pri po visoki i po niski skorosti tozi efekt go niama. Dali ne e izkriven niakoi spira4en disk ili triabva da se balansirat gumite. Pomognete molia
Blagodaria predvaritelno.
P.S. Kolata e 320i ot 1988 godina

Blagodaria predvaritelno.
P.S. Kolata e 320i ot 1988 godina
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
отг::Vibracii pri namaliavane na skorostta
Е, то за това е форума - да питаш. Е, ние не винаги отговаряме много бързо, ако въобще отговаряме... Но все пак...
Иначе нашите коли са така проектирани че когато има проблем с предното окачване той се чувства на волана при скорости около 120км/ч. Баланса на гумите е последното нещо в което може да се съмняваш макар че и той оказва влияние. Ако не си правил скоро - така или иначе трябва да минеш оттам. Това че е при намаляване ме кара да се усъмня именно в спирачните дискове - най-добре е преди да правиш каквото и да е друго именно тях да провериш и евентуално шлайфаш/замениш преди да продължиш по-нататък...
УСПЕХ!
LandShark
'90 "316"

Иначе нашите коли са така проектирани че когато има проблем с предното окачване той се чувства на волана при скорости около 120км/ч. Баланса на гумите е последното нещо в което може да се съмняваш макар че и той оказва влияние. Ако не си правил скоро - така или иначе трябва да минеш оттам. Това че е при намаляване ме кара да се усъмня именно в спирачните дискове - най-добре е преди да правиш каквото и да е друго именно тях да провериш и евентуално шлайфаш/замениш преди да продължиш по-нататък...
УСПЕХ!
LandShark
'90 "316"

ako spirash i se poluchavat vibracii = spirachni diskove (predni) (ili nakladki) za smiana. ako si gi ima vibraciite na volana postoianno pri po-visoka skorost = balans na zadni gumi
DaWolf

'91 E30 318is '83 E28 520iA
DaWolf
mai ustanovih kyde e problema
prednia liav disk pri vyrtene zadira v nakladkite. da znaete ima li opraviane ili triabva da go smeniam. moje li da se izpravi tova neshto po niakakyv na4in ili da go hvyrliam?
prednia liav disk pri vyrtene zadira v nakladkite. da znaete ima li opraviane ili triabva da go smeniam. moje li da se izpravi tova neshto po niakakyv na4in ili da go hvyrliam?
Mogesh da probvash da gi zanesesh na strugar i da ti gi prestyrje, no ne znam dali tova shte pomogne. Chuval sym, che se pravqt podoben vid operacii, no ne mi se e nalagalo. Inache trabva da si kupish dva novi predni ili da tyrsish na staro.
BMW 318i touring E30 '90
BMW 318i touring E30 '90
Kakto veche kaza Dobri, ima variant da gi dadesh na (mnogo mnogo dobar) strugar da ti gi prestarje. No ako se reshish zadaljitelno strugaria i struga tiabva da si gi biva... Izpolzvaneto na idikator v sluchaia e zadaljitelno, a vsiakakav vid biene po struga e nedopustimo. Lichno az si strugovah moite vav Vraca kato novi stanaha. I prednite i zadnite.
Vtoriat ti variant e da si kupish novi predni diskove, kato kakto vsichki znaem - novoto si e novo! Edin priatel naskoro si kupi za touringa, cenata na novi (2br. predni) s 1 god. garancia i DDS e 98lv. markata beshe sash mai...
DaWolf

Vtoriat ti variant e da si kupish novi predni diskove, kato kakto vsichki znaem - novoto si e novo! Edin priatel naskoro si kupi za touringa, cenata na novi (2br. predni) s 1 god. garancia i DDS e 98lv. markata beshe sash mai...
DaWolf
A dali e vyzmojno i na zadnite kolela da se slojat diskovi spira4ki?
shtoto s tia barabani
neshto mi se struva 4e hi4 ne spira
shtoto s tia barabani
neshto mi se struva 4e hi4 ne spira
7 мнения
• Страница 1 от 1