Пропан или метан
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Пропан или метан
Има ли смисъл на е30 М10 - карб 2БЕ, да слагам газова уредба. И ако -каква - на пропан или на метан?
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
слагай мойто момче,перфектно е

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Каквото и да сложиш,доволен ще останеш......хахахахахаааа

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- Radichev
- младши ентусиаст
-
- Кара: по диагонал
- Мечтае да кара: E9 CSL
- Детайли за колата: 2979 cc
Ако минеш на пропан ще ти е по-евтино, но вървенето става друго.
На метан незнам, но според мен има смисъл ако колата е за превоз на тухли, цимент .... т.е. за работа.
С пропана ще ти излиза с около 40% по- евтино, а с метана около 4-5 пъти, но и в двата случая забравяш за динамиката на автомобила, която и без това не е в изобилие.
Поздрави!
На метан незнам, но според мен има смисъл ако колата е за превоз на тухли, цимент .... т.е. за работа.
С пропана ще ти излиза с около 40% по- евтино, а с метана около 4-5 пъти, но и в двата случая забравяш за динамиката на автомобила, която и без това не е в изобилие.
Поздрави!
Може и да не умреш богат, но дали ще умреш пич зависи само от теб !

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
- amd
- клавиатурен мунингист
-
На газ (пропан) в момента си е баш 2 пъти по-евтино
И ако е карбуратор нищо кой знае какво няма да му стане. Важно е да взима мерки за опазването на горивната система на бензина. Ако караш без или с малко бензин в резервоара може да ти замине бензиновата помпа, може да засмуче боклуци да ти запуши карбуратора, общо взето познат факт за карането на газ е, че колата бавно, но сигурно деградира. Другото е, че наистина на бензин си върви повече, но защо да давам двойно повече пари, като и те не са в изобилие?

BMW only!
- small
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
не се занимавай с тия газови обърни цената на газовата в бензин и щи мине мерака пъ к има решение ограничаваш бирата и наливаш без
както каза колегата "amd" колата бавно но сигурно деградира
другия вариант е да си земеш ладичка на гъз
за резервна
както каза колегата "amd" колата бавно но сигурно деградира
другия вариант е да си земеш ладичка на гъз

amd написа: Другото е, че наистина на бензин си върви повече, но защо да давам двойно повече пари, като и те не са в изобилие?
Ама и ти глупости говориш, като ти е такова дереджето , некарай този вид автомобили, има опелчета, фордчета, и други такива, който са и по-евтини за подръжка и си вървят на газ, след като нетърсиш вървене като хората, то едно дърто БМВ друго няма, а щом правиш компромис с вървежа, значи няма да ти пречи и това, че на хлопелчето седалките са малко по-ръмбави
- amd
- клавиатурен мунингист
-
Бе не е баш така. Върви малко по-зле, но за сметка на това не се лишавам. Чак пък компромиси с вървежа, аз да не би да карам М3? М10 карбуратор и на бензин не е кой знае какво чудо на чудесата. Като подкарам някое Е36 купе с М50 ще го мисля бензина, засега си питам ушите. Предпочитам да си седя в БМВ, щото разликата с хлопела не е само в седалките. Ти би предпочел ОПЕЛ пред БМВ на газ, така ли?
BMW only!
- cupofcoffee$
- Потребител
-
amd написа:Бе не е баш така. Върви малко по-зле, но за сметка на това не се лишавам. Чак пък компромиси с вървежа, аз да не би да карам М3? М10 карбуратор и на бензин не е кой знае какво чудо на чудесата. Като подкарам някое Е36 купе с М50 ще го мисля бензина, засега си питам ушите. Предпочитам да си седя в БМВ, щото разликата с хлопела не е само в седалките. Ти би предпочел ОПЕЛ пред БМВ на газ, така ли?
Те пак ще го изтрият това мнение, ама мене ми е през кура.
Аз на твое място щах да карам жигулка, поне да не срамя марката.
Няма да те питам от кой коптор идваш, та си решил всичко да подмениш в едно БМВ с цел икономии.
И да, ще си взема опел на тове място, та да ми е евтинко.
Пак повтарям, такива като тебе са срам за БМВмарката, защото каквото могат да го 'оптимизират', ще го направят, само и само пари да не иска. Ти не си БМВ ентусиаст, ти си "БМВ" убиец.
И ако още не ти е станало ясно след толкова постове, дето си изпонаписал и дето са ти "отговорили" (и трили заради теб) и ако още се правиш на ударен с мокър парцал, запомни едно нещо: няма такова животно - да караш БМВ и да излиза евтинко, като жигулка.
И затова по другите форуми ще пише - "...разминах едно БМВ с еди колко си, гледа ми задната броня, направих му снимка..." - от такива като тебе. Не че подкрепям рацерските прояви (или поне не винаги), ама аман от "тунингисти" като тебе. Т.е. "Аз съм на газчица, евтимко ми е, ама ми е добре". Писна ми от парвенюшки изстъпления, особено когато става въпрос за Е30.
Пак казвам, ти не си за тука, ти си за форума на Москвич, Жигулка или Волга... Там е евтинко и тия коли търпят всичко. БМВ не търпи издевателства, и каквато и кола да вземеш, тя само ще се мъчи в твоите ръце, от 'тунинга' дето ще й го упражниш...
Айде, модераторчетата, с бързите 316-ки, вие сте наред (Ивче, батка!!!).
Извинявам се!

cupofcoffee$ написа:Те пак ще го изтрият това мнение, ама мене ми е през кура.
Аз на твое място щах да карам жигулка, поне да не срамя марката.
Няма да те питам от кой коптор идваш, та си решил всичко да подмениш в едно БМВ с цел икономии.
И да, ще си взема опел на тове място, та да ми е евтинко.
Пак повтарям, такива като тебе са срам за БМВмарката, защото каквото могат да го 'оптимизират', ще го направят, само и само пари да не иска. Ти не си БМВ ентусиаст, ти си "БМВ" убиец.
И ако още не ти е станало ясно след толкова постове, дето си изпонаписал и дето са ти "отговорили" (и трили заради теб) и ако още се правиш на ударен с мокър парцал, запомни едно нещо: няма такова животно - да караш БМВ и да излиза евтинко, като жигулка.
И затова по другите форуми ще пише - "...разминах едно БМВ с еди колко си, гледа ми задната броня, направих му снимка..." - от такива като тебе. Не че подкрепям рацерските прояви (или поне не винаги), ама аман от "тунингисти" като тебе. Т.е. "Аз съм на газчица, евтимко ми е, ама ми е добре". Писна ми от парвенюшки изстъпления, особено когато става въпрос за Е30.
Пак казвам, ти не си за тука, ти си за форума на Москвич, Жигулка или Волга... Там е евтинко и тия коли търпят всичко. БМВ не търпи издевателства, и каквато и кола да вземеш, тя само ще се мъчи в твоите ръце, от 'тунинга' дето ще й го упражниш...
Айде, модераторчетата, с бързите 316-ки, вие сте наред (Ивче, батка!!!).
Извинявам се!
Като изключиме това, че му уби и най-детското в него, май всичко друго казано е 100%

- amd
- клавиатурен мунингист
-
Убил ми е уя ! Карай си квото там си имаш, аз ще си карам моето и така! Ако искам и на кравешки лайна ще го карам, така съм сметнал за разумно. Досега която кола съм карал е ставала все по-добра, а не е деградирала, не знам какво имаш предвид като ме наричаш БМВ убиец! Вие сте много отворени, браво на вас - спонсорирайте Лукойл, че хората като си сипват бензинеца на над 2 лева и си трайкат той и 5 лева ще стане, нали има "ентусиасти". БМВ-то си ми харесва и ще си го карам него, не ми трябва жигулка, опел или какъвто и да е друг боклук. Държи на издезателства и то големи
Ако ми обясниш по какъв начин скапвам карбураторен двигател с каране на газ ще ми е интересно да прочета, защото не се сещам. Също ми е интересно за състезателните ти мераци - как смяташ, че моята 316-ка ще се мери въобще с някоя кола по бързина, било то на бензин или на газ? То си е все тая, разбирам да карах М3, при мен промяната е никаква, дори ако искаш може някой ден да се видим на някоя сбирка и да ти покажа как на газ тая кола може да върви повече. Ти въобще карал ли си кола с карбуратор?

BMW only!
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3