това как бихте го оценили?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
			31 мнения
			 • Страница 1 от 3 • 1, 2, 3

- gogo_glavata
- кандидат ентусиаст
- 

това как бихте го оценили?
имам вазможност да купя тази кола на според мен малка цена
вапроса ми е как вие бихте я отценили?

вапроса ми е как вие бихте я отценили?
- ///Явор
- Летящия холандец
- 

- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
трее да се регистрираш във фотолюбители, и да те аднат към групата

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- amd
- клавиатурен мунингист
- 

- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Качи снимки в галерията и ще ги видим. Друга алтернатива е да ги качиш на www.imageshack.us и да ни дадеш препратка към снимките. Все пак дай някакво инфо за колата, то може да се окаже по-важно от снимките.
			BMW only!
		- gogo_glavata
- кандидат ентусиаст
- 

а
това е полезен коментар.Благодаря АМД
http://img406.imageshack.us/my.php?imag ... 099ho1.jpg

http://img406.imageshack.us/my.php?imag ... 099ho1.jpg
- gogo_glavata
- кандидат ентусиаст
- 

а
нямам идея а и собственика в момента няма идея
каза ми само че била 2.7или 2.8
добре варви доколкото мога да преценя,има непостоянни ниски
има някакво виене отпред,салона е малко опарпан, на за мое учудване всеки прибор работи
Да не забравя от околко месец и липсва капачката на задна лява джанта
(последния ред е за Яавор-проблема е принципен)

каза ми само че била 2.7или 2.8
добре варви доколкото мога да преценя,има непостоянни ниски
има някакво виене отпред,салона е малко опарпан, на за мое учудване всеки прибор работи
Да не забравя от околко месец и липсва капачката на задна лява джанта
(последния ред е за Яавор-проблема е принципен)
- Memphys
- младши ентусиаст
- 

- Кара: само Е30-ски
- amd
- клавиатурен мунингист
- 

Колата е маниашка - турбинирано БМВ Е30 с двигател М20Б27 или Б28, зависи дали е строукър 2.7 или 2.8, с разни оптични тунинги и прочие - може да се продаде само на голям маниак или на части (по-вероятно). Трудно е да се определи цена, но явно е вървежно доста БМВ-то, харесва ми  Има доста наляти пари като гледам. Не знам с документите как е, номерата гледам, че не са както би трябвало (дали снимките не са монтирани). Пуснете една обява за 4-5 хиляди лева, пък който има интерес ще ви потърси и ще пазарите нещо. Моите съмнения са, че тази кола ще се даде на части.
  Има доста наляти пари като гледам. Не знам с документите как е, номерата гледам, че не са както би трябвало (дали снимките не са монтирани). Пуснете една обява за 4-5 хиляди лева, пък който има интерес ще ви потърси и ще пазарите нещо. Моите съмнения са, че тази кола ще се даде на части.
			 Има доста наляти пари като гледам. Не знам с документите как е, номерата гледам, че не са както би трябвало (дали снимките не са монтирани). Пуснете една обява за 4-5 хиляди лева, пък който има интерес ще ви потърси и ще пазарите нещо. Моите съмнения са, че тази кола ще се даде на части.
  Има доста наляти пари като гледам. Не знам с документите как е, номерата гледам, че не са както би трябвало (дали снимките не са монтирани). Пуснете една обява за 4-5 хиляди лева, пък който има интерес ще ви потърси и ще пазарите нещо. Моите съмнения са, че тази кола ще се даде на части.BMW only!
		- ///Явор
- Летящия холандец
- 

ти па как го разбра тва, ве ламерamd написа:Колата е маниашка - турбинирано БМВ Е30 с двигател М20Б27 или Б28, зависи дали е строукър 2.7 или 2.8, с разни оптични тунинги и прочие - може да се продаде само на голям маниак или на части (по-вероятно). Трудно е да се определи цена, но явно е вървежно доста БМВ-то, харесва миИма доста наляти пари като гледам. Не знам с документите как е, номерата гледам, че не са както би трябвало (дали снимките не са монтирани). Пуснете една обява за 4-5 хиляди лева, пък който има интерес ще ви потърси и ще пазарите нещо. Моите съмнения са, че тази кола ще се даде на части.

- ge_a
- Е30 IS Crasher
- 

- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Явор написа:ти па как го разбра тва, ве ламерamd написа:Колата е маниашка - турбинирано БМВ Е30 с двигател М20Б27 или Б28, зависи дали е строукър 2.7 или 2.8, с разни оптични тунинги и прочие - може да се продаде само на голям маниак или на части (по-вероятно). Трудно е да се определи цена, но явно е вървежно доста БМВ-то, харесва миИма доста наляти пари като гледам. Не знам с документите как е, номерата гледам, че не са както би трябвало (дали снимките не са монтирани). Пуснете една обява за 4-5 хиляди лева, пък който има интерес ще ви потърси и ще пазарите нещо. Моите съмнения са, че тази кола ще се даде на части.
Той ги усеща нещата, ти кат не разбираш кво се мешаш

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- amd
- клавиатурен мунингист
- 

Те така, родил съм се научен  Мноо ги знам тия неща, идва ми отвътре
  Мноо ги знам тия неща, идва ми отвътре  Все едно, че това е първото подобно БМВ, което взимаш на безценица и разкостваш, та ме питаш откъде знам
  Все едно, че това е първото подобно БМВ, което взимаш на безценица и разкостваш, та ме питаш откъде знам 
			 Мноо ги знам тия неща, идва ми отвътре
  Мноо ги знам тия неща, идва ми отвътре  Все едно, че това е първото подобно БМВ, което взимаш на безценица и разкостваш, та ме питаш откъде знам
  Все едно, че това е първото подобно БМВ, което взимаш на безценица и разкостваш, та ме питаш откъде знам 
BMW only!
		- ///Явор
- Летящия холандец
- 

аз тва не съм го взел и нямам такова желаниеamd написа:Те така, родил съм се наученМноо ги знам тия неща, идва ми отвътре
 просто му вися една капачка на човека
 просто му вися една капачка на човека  ......а ти едвали ще разбереш нещо ново около е30ките скоро
 ......а ти едвали ще разбереш нещо ново около е30ките скоро  а и на безценица-мухихихихиихихи,аре,че ти е минал часа
  а и на безценица-мухихихихиихихи,аре,че ти е минал часа 

31 мнения
			 • Страница 1 от 3 • 1, 2, 3