Да ви се оплача....
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Да ви се оплача....
Днес си закарах колата на сервиз да ми сменят аксеалният лагер, оставих я там и ей сега отивам да я взема и какво да видя!!! Хората сменили лагера, ама скоростите ми не са си на същите места. Първата ми е на мястото на трета, втора е на мястото на четвърта а за другите да не си говорим. За да включа пета трябва с две ръце да натискам скоростния лост надясно, защото почва да опира там в пластмасите. И на "майсторите" им казвам, че не са наред нещо(иначе си влизат добре) и ти ми викат ама ти сигурен ли си
И им казвам че тая кола я карам от 4 години и не са си на мястото и те ми викат не, така са си били. Половин час виканици и караници и накрая си запалих колата и изчезнах. Ще ги е*а в разбирачите, нещастници. Та въпрос ами е на какво може да се дължи това и как да го оправя, щото супер много ме дразни. Чак кожата толкова се опъва, че се показва отдолу лъскавия лост...
Ще им счупа главата

Ще им счупа главата

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Малоумници е меко казано. Сега тука се мъча нещо да измисля. Седя в канала, гледам и нищо. Пък и в крайна сметка толкова и разбирам. В по- горен пост някой беше писал че ми били обърнали вилката. Кое е това и как да го оправя, Че тука три нощи не мога спя вече. Много ме дразни това.bmw maniqk ivo bmw написа:Баси малумниците.![]()
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
абе намери някой да я погледне,що се мъчиш ти?
никой ли не познаваш?
никой ли не познаваш?
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
intenZive написа:... В по- горен пост някой беше писал че ми били обърнали вилката. Кое е това и как да го оправя, Че тука три нощи не мога спя вече. Много ме дразни това.
http://www.realoem.com/bmw/diagrams/l/t/2.png
Разгледай и тук.
Последна промяна ivantchoG на 02 Авг 2007, 0:23, променена общо 1 път
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

Олеее мерси много.... стана работатаivantchoG написа:intenZive написа:... В по- горен пост някой беше писал че ми били обърнали вилката. Кое е това и как да го оправя, Че тука три нощи не мога спя вече. Много ме дразни това.
http://www.realoem.com/bmw/diagrams/l/t/2.png
Разгледай и тук.

Re: !
Колега, някой като ми я направ, няма да ми е толкова интересно, докато аз като си я бутам чак кеф ми прави. След това съм като друг човекpavlin_e30 написа:абе намери някой да я погледне,що се мъчиш ти?
никой ли не познаваш?

А и в крайна сметка забравих да спомена най- важното, а именно какво беше станало. Първо ми бяха изкривили една скоба долу, точно зад ябълката на скоростния, и второто- бяха ми завъртяли самата пръчка на лоста на 180 градуса. Като развих и изправих скобата и уж се мъча да регулирам, ама съвсем малко мърда лоста и седа и си гледам и по едно време викам я да пробвам да го завъртя, защото видях че самият лост не е прав ами е малко изкривен. И така като го повъртях 30 минутки и всичко си дойде на мястото... БЛАГОДАРЯ още веднъж 

11 мнения
• Страница 1 от 1