какъв ми е мотора
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- terziev
- младши ентусиаст
-
- Кара: mega10B18
какъв ми е мотора
Здраси народе! От скоро шофирам, и преди няколко дена си взех първата бричка
!Изчетох доста голяма част от форума преди да започна да пиша, но ненамерих отговор!Знам че има различни мотори, също така знам че и моят е сменям от предния собственик.Въпросът ми е: как мога да разбера какъв ми е точно мотора, къде го пише? благодаря ви предварително!!!

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
честито, това си е идеална кола да се научиш да караш на нея
за мотора - най-лесно снимаш и показваш, все някой ще ти каже тук. другото е да препишеш номер на двигателя (късата част)

за мотора - най-лесно снимаш и показваш, все някой ще ти каже тук. другото е да препишеш номер на двигателя (късата част)

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- VaLy0
- младши ентусиаст
-
- Кара: S50 @_@
Re: какъв ми е мотора
батка,там където се хваща стартера за блока има едно поленце
там пише номера на двигателя.

VaLy0 написа:батка,там където се хваща стартера за блока има едно поленцетам пише номера на двигателя.
Като му гледам в инфото годината на колата, нещо ме блъска да е М40, а не еМ10.
Колега, дай номера на мотора, препиши го от талона, или дай снимка, или нещо от сорта, щото на снимка лесно щи кажеме акъв е водела на маторя, ама няма да занеме дали е1.6 или 1.8 (не че има могромно знамение де

sonny написа: акъв е водела на маторя, ама няма да занеме дали е1.6 или 1.8 (не че има могромно знамение де)
Сони Дизелчето да не се е регнало с твоя ник бре

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Aleks написа:sonny написа: акъв е водела на маторя, ама няма да занеме дали е1.6 или 1.8 (не че има могромно знамение де)
Сони Дизелчето да не се е регнало с твоя ник бре![]()

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

Aleks написа:sonny написа: акъв е водела на маторя, ама няма да занеме дали е1.6 или 1.8 (не че има могромно знамение де)
Сони Дизелчето да не се е регнало с твоя ник бре![]()
Бате, баш тогава ме тормози на кю-то, оттам щедъсм го прихванал

- terziev
- младши ентусиаст
-
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
M10 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- 320iPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше е39 530dM-sport,e60 530d M-sport
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
- terziev
- младши ентусиаст
-
m10-ка ли е ?? 1,8 е мотора,но не е оригиналния,сменян е от предния собственик, а ВИН номера е "WBAAC1505052409140"
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
мда, мотора ти е М10, инжекцион. трябва да е 1.8 ако е нямало намеси, които според мен са много малко вероятни. по-номера на двигателя може да се разбере от какъв обем двигател е блока.
VIN-a е безполезен, защото ти сам казваш, че двигателя е сменян
VIN-a е безполезен, защото ти сам казваш, че двигателя е сменян

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- terziev
- младши ентусиаст
-
Значи М10-ка.Тази вечер ще изчета всичко каквото има в форума за този мотор.Благодаря ви много очквайте още питанки 

15 мнения
• Страница 1 от 1