HELP имам проблем!!

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Потребител
Аватар

HELP имам проблем!!

Мнение от FALLEL » 11 Авг 2002, 21:09

днес забелялах един проблем: значи движа се по хубав равен прав път като леко ускорявам и:
1. Прави ми впечатление че "возията" на колата я няма - през цялато време на ускорението има някаква гадна вибрация която не мога точно да я определя откъде идва, но имам чувството че от задницата. една такова петрепване все една предницата не е балансирана или нещо от сорта, съпроводена с леко едва доловимо "стържене".
2. Когато отпусна газта и се движа по инерция без да съм на предавка проблема в т.1 си остава.
3. И по гадното - когато се движа по инерция НО СЪМ НА ПРЕДВАКА цялото това "стържене" и потрепване са МНОГО ПО-ЯСНИ И СИЛНО ИЗРАЗЕНИ :(, чува едно "хрмхрмхрмхрм".... Ужас! :( Незнам от какво е! Моля дайте съвети че съм се побъркал от тревога какво може да е...? :(
ПОМОГНЕТЕ!!!

P.S.aaa zabravih da spomena che kolata e 83'E30 320i

малката каручка

Потребител
Аватар

отг::HELP имам проблем!!

Мнение от FALLEL » 19 Авг 2002, 22:55

разбрах какъв ми е бил проблема... по неизвестни за мен причини болтовете на задна дясна гума бяха разхлабени всичките и джантата е "играла" върхи барабана... пак добре, че навреме го видях това преди да вида как собствените ми гуми ме изпреварват някъде по пътищата...

малката каручка

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Astor » 19 Авг 2002, 23:16

:o) Naistina e dobre, che si gi vidql :o)

Изображение

BMW 318i touring E30 '90

Burn Out Master
Burn Out Master
Аватар
Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
Мечтае да кара: M5 i RS4

Мнение от PILOTA » 01 Окт 2002, 9:18

I na men mi se slu4i sashtoto samo 4e az ne vidjh tolkova navreme i gumata mi me izprevari!Dodre 4e karah bavno (kato nikoga).Sled toba mi kazaha 4e aluminievite dzanti sa sklonni da se samorazvivat ot vibraciite i triabva da se proveriavat ot dazd na vjtar.Propusnah-kolata e e30 324d.

Назад към E30