трябват ми няколко размера на централната колона на таблото
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- fANTONa
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 520
трябват ми няколко размера на централната колона на таблото
Здравейте, тъй като нямаше към кой друг да се обърна , мисля че тук ще получа най-изчерпателна информация ...
значи интересуват ме някои от размерите на централната колона на Е30 ... става дума за това колко място има за поставянето на монитор !!! и тази част от таблото на снимката квадратна ли е или трапецовидна ? също така ми идва наум да се направи "custom" централна колона до долу и така да се разпредели всичко нужно...
проблема е че нямам такава кола на разположение (все още
)
ще съм много благодарен ако на някой му се занимава да даде малко размери ... ама да са по точни в мм .... мерси предварително !!!!
ПП. също така може да качите по-читава снимка че само това намерих ...
значи интересуват ме някои от размерите на централната колона на Е30 ... става дума за това колко място има за поставянето на монитор !!! и тази част от таблото на снимката квадратна ли е или трапецовидна ? също така ми идва наум да се направи "custom" централна колона до долу и така да се разпредели всичко нужно...
проблема е че нямам такава кола на разположение (все още

ще съм много благодарен ако на някой му се занимава да даде малко размери ... ама да са по точни в мм .... мерси предварително !!!!
ПП. също така може да качите по-читава снимка че само това намерих ...
БМВ
1 мнение
• Страница 1 от 1