Един въпрос ...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Един въпрос ...
Момчета възможно ли е на БМВ Е30 да се сложи двигател на Волво 2,3Тi Intercooler и колко ще струва това ?
Re: Един въпрос ...
.Orion написа:Момчета възможно ли е на БМВ Е30 да се сложи двигател на Волво 2,3Тi Intercooler и колко ще струва това ?
Ще ти излезе по-ефтино да си купиш ново BMW и едно такова цяло Volvo ... Безбожно много работа ще си отвориш ....
Re: Един въпрос ...
Turturelo написа:.Orion написа:Момчета възможно ли е на БМВ Е30 да се сложи двигател на Волво 2,3Тi Intercooler и колко ще струва това ?
Ще ти излезе по-ефтино да си купиш ново BMW и едно такова цяло Volvo ... Безбожно много работа ще си отвориш ....
Turtorelo сигурно си прав. Мерси, е аз Волвото го имам ама много гадно окачване има като дигна малко повечко и имам чувството че сте остана на първия завой, докато бавареца ми се дуржи много по добре на пътя

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
аз мога да бьда здьржан.ЩО НЕ СИ ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
аман от ботове
аман от ботове

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Като гледам к'ви тъпотии се пишат и аз се изнервям. Дай да сложим мотор от трабант в 325-цата на Мегов, щото трабанта при 110км/ч е малко нестабилен. Абе..... 

viper написа:Като гледам к'ви тъпотии се пишат и аз се изнервям. Дай да сложим мотор от трабант в 325-цата на Мегов, щото трабанта при 110км/ч е малко нестабилен. Абе.....
viper мисля, че двигателя на т'ва волво е много по мощен от това БМВ което имам в момента незнам може голяма глупост да съм написал аз неразбирам от такива неща и за това просто ви питам , К'ВО СЕ НЕРВИТЕ ?
10 мнения
• Страница 1 от 1