Въпрос ???

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Потребител
Аватар

Въпрос ???

Мнение от Oki_Tuning » 31 Май 2007, 13:50

Здравей те аз съм много нов тука :roll: Имам един въпрос за БМВ Е30 значи ще ми дадете ли пълна информация за него на колко му излиза подръжката колко харчи кои са добри във смисъл години и по двигател.

Благодаря ви предварително за отговорите ;)

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 31 Май 2007, 14:03

Аз имам един отговор за такива като теб:

Е30 е кола, която е вече на много години и се прави повече отколкото се кара. До колкото разбирам, на теб ти трябва кола само за каране, то по-добре не си купувай Е30ка. Ще си спестиш много главоболия и пари :idea: Вземи си или Е36 или ако държиш на разхода и поддръжката - ОПЕЛ!

старши ентусиаст
Аватар

Re: Въпрос ???

Мнение от Slavi_m » 31 Май 2007, 14:14

Oki_Tuning написа:ЗдравейTе аз съм много нов тука :roll: Имам един въпрос за БМВ Е30 значи ще ми дадете ли пълна информация за него на колко му излиза подръжката колко харчи кои са добри във смисъл години и по двигател.

Благодаря ви предварително за отговорите ;)

Пълна информация: Това е кола! Тя трябва да се поддържа!Трябва да й сипваш бензин,да купуваш части!
Ще ти е много по евтино ако изобщо не си я купуваш!
Ако от сега си правиш сметка,кое е по-хубаво Астра Дизел или БМВ,направо си купувай Астрата-ще е по-евтино от където и да го погледнеш! (без ръждите става въпрос..)
Ако си привърженик на философията 'Аз ще карам вече БМВ,защото е по-гъзарско и ще свързвам двамата края...някак си!' пак ще е по-добре да останеш на автомобила,с който си в момента!
Двигатели - 316/8 от по-старите години -М10! От по-новичките е М40 и не е за препоръчване изобщо!Има много изписано по форума..
Смятай го така-'трябва да си купя от 318ис нагоре'! :mhihi:
Харчи прилично,не е особено икономично! :mhihi:

И четене по форума повечко,ползване на търсачка etc.

BMW се купува за да се поддържа и гледа добре,според мен,така че по-добре да няма 'ще продам голфа (2. 1.6) + 500лв и ще си купя БМВ,та и аз да съм гъзар :mhihi: '
Нещо хич не сме привърженици на циганията,но ти си знаеш де ;)

Към viper:Ти що ма изпревари бре,исках аз първи :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 31 Май 2007, 14:44

добре дошъл!
моя съвет е да си отделиш 2-3 часа(не са много, все пак искаш да си купуваш кола не 1кг картофи) и да потърсиш из старите теми, доста е писано по въпроса. след това пробвай с някакви конкретни въпроси ;) може да започнеш с важните теми в Е30 форума.

п.с. стига с тия опели ;) това е BMW форум.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ентусиаст
Аватар
Кара: 316

Мнение от dopestar » 31 Май 2007, 15:31

мани ги тия брат, купувай, ако ще и за 800лв гнилак да е купувай, ще се троши ти ще правиш и рядко ще караш но когато го караш нещо в тебе ще трепва и докато се усетиш в главата ти ще се напълни със синъо бели идей как да си подобриш кошницата, ще станеш роб на колата и идейте си и ако мизерията не те погълне и се справиш с този преход в своя живот ще си станал BMWfanatik :mhihi: ;)

no drugs used in this post
:)

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 31 Май 2007, 16:18

dopestar написа:мани ги тия брат, купувай, ако ще и за 800лв гнилак да е купувай, ще се троши ти ще правиш и рядко ще караш но когато го караш нещо в тебе ще трепва и докато се усетиш в главата ти ще се напълни със синъо бели идей как да си подобриш кошницата, ще станеш роб на колата и идейте си и ако мизерията не те погълне и се справиш с този преход в своя живот ще си станал BMWfanatik :mhihi: ;)

Това отива в БИСЕРИ-те :mhihi:

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 31 Май 2007, 16:49

Аз имам кола за теб приятел, гарантирам, че ще се повозиш преди да се счупи :) Пиши едно съобщение ако имаш интерес.

Това са най-добрите коли на света :mhihi:
BMW only!

Каобой
Аватар
Кара: 318

Мнение от МРЪСНИЯТ_ХАРИ » 31 Май 2007, 17:22

dopestar написа:мани ги тия брат, купувай, ако ще и за 800лв гнилак да е купувай, ще се троши ти ще правиш и рядко ще караш но когато го караш нещо в тебе ще трепва и докато се усетиш в главата ти ще се напълни със синъо бели идей как да си подобриш кошницата, ще станеш роб на колата и идейте си и ако мизерията не те погълне и се справиш с този преход в своя живот ще си станал BMWfanatik :mhihi: ;)

Да, да много микефи
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Oki_Tuning » 31 Май 2007, 20:52

Благодаря много за точните отговори. Просто искам евтина кола не толкова скъпа подръжка. И да кажа че колата ще я правя тунинг :D :have one: :have one: :have one:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

!

Мнение от павката » 31 Май 2007, 22:00

земай голф 2,те носят на ТУНИНГ....
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

..

Мнение от Is. » 01 Юни 2007, 9:11

Е-е-е,стига хранихте момчето,бе :mhihi: ,вместо да го окуражавате!!!
Моят съвет е: Купи си БМВ!!Няма да сбъркаш.Но знай,че щом ще купуваш такъв автомобил,не трябва от сега да правиш сметки за разход,поддръжка и т.н.

П.С.Нали знаеш,че БМВ-ентусиастът не е човек,а диагноза. ;)
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GOGY » 01 Юни 2007, 19:10

Е30 е яка мания ако си ре6ил да зима6 БМВ това е много добър избор ... :idea: :D
jba jbu jbadu jmuc bajuu

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 01 Юни 2007, 20:53

Oki_Tuning написа:Благодаря много за точните отговори. Просто искам евтина кола не толкова скъпа подръжка. И да кажа че колата ще я правя тунинг :D :have one: :have one: :have one:

Я кажи къф тунинг ще я правиш :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 316

Мнение от dopestar » 01 Юни 2007, 21:09

пич тебе ти трябва комуна а не кола
:)

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 01 Юни 2007, 21:56

Oki_Tuning написа:Благодаря много за точните отговори. Просто искам евтина кола не толкова скъпа подръжка. И да кажа че колата ще я правя тунинг :D :have one: :have one: :have one:

ако може без пари да я вземеш и тунинг вата,дунапрен стъклопласт защото тук на това му викат тунинг... :mhihi: оле оле тоя не за комуна а за Сибир да чупи камъни и вечер да пие водка и да свири на балалайка със сибирските мечки... :lol:

Следваща

Назад към E30