Пластмасови(стъклопласт) калници и капак
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Пластмасови(стъклопласт) калници и капак
Здравейте,
въпросът ми е от къде в България може да се поръчат, пластмасови или стъклопластови предни калници и капак за е30 седан?
Мерси предварително...
въпросът ми е от къде в България може да се поръчат, пластмасови или стъклопластови предни калници и капак за е30 седан?
Мерси предварително...
не ти трябва това на главата, пълво никой няма да ти и направи нито хубаво, нито евтино, после, не си мисли, че колата ще стане по-лека, защото за да е читаво направено, трябва да е дембело, а стъклопласта си има досат голямо относително тегло. Но ако все пак твърдо го оскаш, все ще се намери някой тунер да ти отреже главата от петите и да се хване, да направи калъпи по оригиналните калници и капак и да ти измайстори. Дори и аз бих се хванал, ама незнам дали ще ти се давата от 1000 нагоре
- Icko_sik
- Потребител
-
- Кара: баси самолета
- Мечтае да кара: още по-голям самолет
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
e30
Здравейте отново,
те не са за мен, а и не става въпрос за кола за ежедневно ползване. Блъснеш ли се и в двата вариянта, щетите са еднакви. Принципно нямам представа каква е разликата в теглото. Исках да знам дали някъде в БГ-то ги предлагат. На Али нали са някви такива, та от там идва идеята. Въобще някаква фирма дори и извън БГ да видя кфи пари ала бала, тегло ако са писали. Сега точно в момента ми се върти в главата, както си е металния калник и да се изреже тук там с флекс-а - най-добре ще стане... Пък от капака само гредичките оставяме и вместо метала, някво покритие. Но какво още не се сещам - предложете нещо... фибран някъв
мерси за отговорите...
п.с. Сони, то да се правят тепърва калъфи няма смисъл - твъре много работа, а и както казваш разликата в теглото няма да е значителна
те не са за мен, а и не става въпрос за кола за ежедневно ползване. Блъснеш ли се и в двата вариянта, щетите са еднакви. Принципно нямам представа каква е разликата в теглото. Исках да знам дали някъде в БГ-то ги предлагат. На Али нали са някви такива, та от там идва идеята. Въобще някаква фирма дори и извън БГ да видя кфи пари ала бала, тегло ако са писали. Сега точно в момента ми се върти в главата, както си е металния калник и да се изреже тук там с флекс-а - най-добре ще стане... Пък от капака само гредичките оставяме и вместо метала, някво покритие. Но какво още не се сещам - предложете нещо... фибран някъв

мерси за отговорите...
п.с. Сони, то да се правят тепърва калъфи няма смисъл - твъре много работа, а и както казваш разликата в теглото няма да е значителна
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
е30
Грешиш за щетите, с пластмасовите или квит са там щетите ще са огромни за остатъка от колата
Нямам база за сравнение, разбира се метала се криви, а не се чупи и поема повече от енергията на удара, но при 60км/ч едва ли има особена разлика да не говорим за по-високи скорости... така си мисля аз...
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
баце,аз леко се резнах с 150-160
и щетите не бяха големи
смятай ако са от пласмаса
....то тва е един вид тунинг,нещо кат махагоновия волан 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
11 мнения
• Страница 1 от 1