Mtechnik 2 пакет от стъклопласт ?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Mtechnik 2 пакет от стъклопласт ?
Искам да попитам за вашето мнение отновно предна и задна броня, както и прагове от Mtechnik 2 пакета на Е30, които примерно да поръчам от стъклопласт на някоя нашенска тунинг фирма. Ще станат ли добре, не разбирам защо критикувате копията, а всеки иска оригинален пакет? Какво му е лошото на тоя стъклопласт? Ако приема, че няма да си удрям колата и броните би трябвало да няма никакъв дефект с времето върху тези копия? Просто обмислям цялостно кърпене и пребоядисване на каручката лятото, а след това претапициране на интериора, ново табло, ремонт на мотора и... един хубав Mtechnik 2 (волан ще намеря Mtechnik 1 ако трябва).
BMW only!
- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
Ако се направи недодялъно много изкуствено седят ..... иначе главния проблем е лесното чупене ако се направи като хората добре седи ама пак е здраво като яйце
- BMW_KINGSIZE
- кандидат ентусиаст
-
едва ли някой ще ги изпипа до савършенство и наистина една по висока пряспа със сняг ги ти отнела ''тунинга'' а да не говорим за скоростно минаване през дупките в това отношение с декоративните спойлери и брони и тяхната издържливост съм се нагледал
офтопик : колко струва оригинален пакет м техник и някои да покаже на снимка всеки един че съм много любопитен

офтопик : колко струва оригинален пакет м техник и някои да покаже на снимка всеки един че съм много любопитен

i just wanna drift mister police officer don take away my license
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Главния проблем идва от това,че не могат да ти направят страничните лайсни за вратите и неможеш да завършиш пакета в най добрия случай можеш да намериш добре изработени брони и престилките под таях при сиджу съм виждал и прагове НО лайзни не!
Задния спойлер се намира чат пат ма другите неща нъцки
М-Техник 2:
М-техник 1:

Задния спойлер се намира чат пат ма другите неща нъцки

М-Техник 2:

М-техник 1:

Последна промяна vld на 10 Апр 2007, 10:21, променена общо 1 път

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ми оня ден със Сончо видехме едно кабрио с м-тех2/правен/,беше УЖАСЕН

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Е аз са него ти говорех 323Явор написа:ми оня ден със Сончо видехме едно кабрио с м-тех2/правен/,беше УЖАСЕН

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Да, знаех си, че има причина поради която толкова много да се търси оригинален Мтехник, а същевременно да се намира толкова рядко и да е толкова скъп (особено Мтехник 2). Е, времето ще покаже, ако колата ми стигне до реставрация това лято ще търся нещо (но предпочитам едни запазени оригинални брони, вместо кофти копие на Мтехник).
BMW only!
- valentino
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 320
- Детайли за колата: E30 320 Megasquirt MS II-extra,DIY wideband
Оригиналното си е оригинално,но и със стъклопласт може да стане добре.Важното е да ви е хубав калъпа в който изливате стъклопласта.А калъп може да си направите от оригиналния детайл.Намерете някой който ще е съгласен да си свали тия лайсни за да си извадите калъп и сте готови.При положение че кило смола е 7-8 лева+вата за тия лайстни по вратите общо едва ли ще отиде 3 кила смола.
Megasquirt & Megaview user
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- Ivailo_Litsov
- кандидат ентусиаст
-
Re: Mtechnik 2 пакет от стъклопласт ?
amd написа:Искам да попитам за вашето мнение отновно предна и задна броня, както и прагове от Mtechnik 2 пакета на Е30...
чудя се как ще ти седи м-тех. 2 като си с двоиния стоп.ма дано да съм жив да видя и такова нещо.пробваи с м тех. 1

- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
Намира се в ТУНИНГ под форума
има една тема "най селските бмв-та в българия" или нещо такова, те там е м тех 3,4,5 и ЕВО 

Re: Mtechnik 2 пакет от стъклопласт ?
Ivailo_Litsov написа:amd написа:Искам да попитам за вашето мнение отновно предна и задна броня, както и прагове от Mtechnik 2 пакета на Е30...
чудя се как ще ти седи м-тех. 2 като си с двоиния стоп.ма дано да съм жив да видя и такова нещо.пробваи с м тех. 1
Ето бе

Това не е моята кола не се шашкайте

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2