Bosh Сервиз в Обеля...струва ли си???
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Bosh Сервиз в Обеля...струва ли си???
Проблемът е следният - колата ('87, 318i) пали когато си иска, а на мен ми омръзна да хвърлям боб всяка сутрин дали днес ще съм с кола или не...очевидно има проблем с електрониката...препоръчаха ми въпросния сервиз, записах си час за петък 27-ми.11. Някой има ли впечатления за работата им, защото питайте ме мен за сервиз "Изток"!
М/у другото - въпрос към LandShark - става въпрос за бившата кола на Марински (Mtel Info...Младост-4, сещаш ли се??), преди имала ли е проблеми от сорта?

М/у другото - въпрос към LandShark - става въпрос за бившата кола на Марински (Mtel Info...Младост-4, сещаш ли се??), преди имала ли е проблеми от сорта?
Re: Bosh Сервиз в Обеля...струва ли си???
Kati написа:колата ('87, 318i) пали когато си иска
въобще може да не е проблема в електрониката...
първо трябва да се проверят горивна система, въздухосмукателна система, вакуумни маркучи, филтри, помпи, ICV, датчици и т.н... въобще при 90% от случайте сигурно,не е електрониката

DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

- Новини
-
Този сервиз и на мен ми го препоръчваха да си проверя там електрониката но имам доста други неща за правене преди да стигна до нея.
Колкото до сервиз Изток, аз си правя колата там понякога и съм доволен от вниманието което ми обръщат но все пак не влизам там като "просто клиент". Не си първата от която чувам лоши отзиви така че взех много да си променям мнението за тях. Пък и при тях смених феродов диск на съединител а сега именно с него бера ядове въпреки че е на има няма 10000 километра.
Колкото до сервиз Изток, аз си правя колата там понякога и съм доволен от вниманието което ми обръщат но все пак не влизам там като "просто клиент". Не си първата от която чувам лоши отзиви така че взех много да си променям мнението за тях. Пък и при тях смених феродов диск на съединител а сега именно с него бера ядове въпреки че е на има няма 10000 километра.
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
препоръчвам
Препоръчвам ти го тоя сервиз, последния път път много пара ми спасиха с точна диагноза, ставаше въпрос за гарнитура на всмукателния колектор....
4 мнения
• Страница 1 от 1