мнения за 324тд турнинг
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
мнения за 324тд турнинг
хора харесъл съм една кукли4ка 324тд комби и се 4уда дали да я вземам затова ще помоля мякои които има такава кола да каже горе доло дали е доволен като цяло от машината
има ли някоя специфи4на подробност при тази кола като двигател или каквото и да е друго и не и на последно място какъв расход дава приблизително.
много ще съм ви благодарен ако кажете някоя друга дума за колата като цяло дали си струва или не
аз ли4но до сега никога не съм имал БМВ дизел и затова питам 4е да не хапна някое дарво

има ли някоя специфи4на подробност при тази кола като двигател или каквото и да е друго и не и на последно място какъв расход дава приблизително.
много ще съм ви благодарен ако кажете някоя друга дума за колата като цяло дали си струва или не
аз ли4но до сега никога не съм имал БМВ дизел и затова питам 4е да не хапна някое дарво

- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
Аз лично съм фен
Ако е по-нова година няма да збъркаш и да е в добре гледана де !
Иначе колата върви много ама много добре за дизел ! Иначе разход 9-10 градско и 7-8 извън
Ако е по-нова година няма да збъркаш и да е в добре гледана де !
Иначе колата върви много ама много добре за дизел ! Иначе разход 9-10 градско и 7-8 извън
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
4 мнения
• Страница 1 от 1