Разход на Е30-ки?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
Разход на Е30-ки?
Здравейте момчета.Мисля да се ориентирам към Е30-ка,но не знам към кой двигател(бензинов).Разхода май ще реши избора ми.Бихте ли ми казали разходите в градско каране(например София
) на 318i,318is,320,325?Благдаря предварително!!!

що да са глупости...? един приятел има 320 като твойта и на него му харчи 16/100 бензин ама му е скапан дебитомера щото е гърмел от газовата и не му отчита като хората. много зависи и как караш и т.н.
момчето пита,аз му казвам за мойта кола Е30 318 89г. как ми харчи. това дали са глупости или не май не е от голямо значение. както и да е
момчето пита,аз му казвам за мойта кола Е30 318 89г. как ми харчи. това дали са глупости или не май не е от голямо значение. както и да е

- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
абе земай ис или 2.5!
тва с разхода е вятър работа.
тва с разхода е вятър работа.
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Колега, ако ще цедиш стотинки от разхода, изобщо не си за БМВ.
ето вземи това
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=49840
хем евтинджос, хем икономична, хем няма данъци, провираш се отвсякъде, даже и под камиони стил Fast and the furious ...
Сериозно, ако избора ти за автомобил е според разхода, ориентирай се към друга марка.
ето вземи това
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=49840
хем евтинджос, хем икономична, хем няма данъци, провираш се отвсякъде, даже и под камиони стил Fast and the furious ...

Сериозно, ако избора ти за автомобил е според разхода, ориентирай се към друга марка.
- Stennli
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i 98г.
- Мечтае да кара: Всичко на което пише BMW
Пичове мисля да я правя на газ.Купих си плочка и клапан,ама не ми е ясно колко ли ще гори.Някой който си е направил колата на газ ако може да ми каже?
320i 83година.
320i 83година.
Чакайте бе момци-какво ми се нахвърляте.Искам да разбера всяка колко харчи за да не стане после фал.Ако вас не ви интересува колко харчи колата браво,но аз ще я исползвам за всекидневна употреба и ще ми е по конфортно да не ми харчи 20/100.И не можах да разбера къде сам написал,че търся супер икономична кола,просто искам да разбера кое колко харчи.
Последна промяна kiriaka на 18 Мар 2007, 18:10, променена общо 1 път
Stennli написа:Пичове мисля да я правя на газ
еййййййй, верно ли?
що тая мъка?
За да спестиш двайсетина лева на месец от гориво, ще си утрепаш половината кола.
сметни си ги парите
примерно:
от 10-12 на сто нафта/бензин ще минеш на 17-20 на сто газ, щото ще й трябва доста повече да настъпваш, за да върви що-годе.
Най-вероятно бъркам цифрите, щото говоря наизуст, моля не ме хранете
(много)
обядвал съм, благодаря

- Stennli
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i 98г.
- Мечтае да кара: Всичко на което пише BMW
На теб може да ти се струва така,ама аз тази кола ще се налага да я карам постоянно на дълги пътища и е много важно за мен.Не съм казал че ми трябва бегачка.