И аз си мислех че колата ми върви.........
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
И аз си мислех че колата ми върви.........
Както някои от вас разбраха имам проблем с ускорението на 2-3 скорост...това e от 1-2 седмици и аз го отдадох на кофти бензин, но вече си мисля, че може би проблема е друг....значи получава се едно замисляне и забавяне при 2000-3500 оборота....ако някой разбира, моля да каже:)))...а така добре вървеше...
- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Ани хубаво варви колата ама наистина се замисля,я кажи каде сипваш бензин да не е при някои химик,а горивен филтар сменяла ли си?
Надявам се скоро да си го върнем на Ваипера

Надявам се скоро да си го върнем на Ваипера

Опитаи смъртта но не умираи
- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Ами има голяма вероятност да е от него,и да не стига достатачно бензин,но внимаваи на кои маистор го караш да не го оплеска съвсем че тогава..........неми се говори
Ако оправя моито ще ти го дам да се позабавляваш с Ваипера
:mha: :mha: :mha:
Ако оправя моито ще ти го дам да се позабавляваш с Ваипера

Опитаи смъртта но не умираи
- Новини
-
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Горивния май се сменяше на 60 000 или 80 000км., а въздушния не знам. Зависи за тия 3 години колко караш
А потропват ли му клапаните?

а двигателя е М40 да
А потропват ли му клапаните?

- DIDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X3 3.0d '04
Иво написа:Горивния май се сменяше на 60 000 или 80 000км., а въздушния не знам. Зависи за тия 3 години колко караш
Горивния се сменя на 20.000 км, въздушния на 10.000 км.
BMW - Усещане за автомобил
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
DIP написа:Иво написа:Горивния май се сменяше на 60 000 или 80 000км., а въздушния не знам. Зависи за тия 3 години колко караш
Горивния се сменя на 20.000 км, въздушния на 10.000 км.

Малкия написа:6те и мине но триабва да я види чичо доктор!!!!
Ако я закарам на моя доктор да я преглежда значи да остана пак минимум 2 седмици без кола /незнам моткав ли е или просто има много работа/
.....а с тия километри съвсем ме объркахте

Последна промяна Nicka на 08 Ное 2003, 12:19, променена общо 1 път
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
То тез филтри се сменят за 10мин с вързани очи 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
я наи добре прати по едно лично сьобщение на чичко Явор или чичко Бавареца и ги помоли от мое име да ти погледнат колата.
разбират чичковците,кво си малчат
разбират чичковците,кво си малчат

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Новини
-
Момчета, съжалявам, че олетяха почти цяла страница постове но мисля, че причината ви е известна.
Ани, колегите са написали на какви километри се сменят двата филтъра. Въздушният филтър се сменя за минутки. Ако избереш хубавичък, например Бош ще ти излезе около 20лв. Горивния не си спомням каква цена беше но също е някъде около 20-тина мисля.
Следващият път когато дойдеш на някоя от срещите съм сигурен, че никой от колегите няма да има нищо против да погледне колата ти. Има доста талантливи донжуановци
оппа ....исках да кажа ентусиасти, които ще ти помогнат. Със сигурност няма да отнеме две седмици а не повече от час-два.
Имай в предвид и нещо друго. М40 двигателя по принцип е малко по-спънат от другите двигатели на БМВ. Казвам го както от опит (със същия съм) така и от това, което е изписвано за него тук. Незнам точно за каква загуба на мощност става въпрос така че нека изчакаме да я погледне някой и тогава ще се опитаме да ти помогнем да оправиш проблема какъвто и да е той.
Ани, колегите са написали на какви километри се сменят двата филтъра. Въздушният филтър се сменя за минутки. Ако избереш хубавичък, например Бош ще ти излезе около 20лв. Горивния не си спомням каква цена беше но също е някъде около 20-тина мисля.
Следващият път когато дойдеш на някоя от срещите съм сигурен, че никой от колегите няма да има нищо против да погледне колата ти. Има доста талантливи донжуановци

Имай в предвид и нещо друго. М40 двигателя по принцип е малко по-спънат от другите двигатели на БМВ. Казвам го както от опит (със същия съм) така и от това, което е изписвано за него тук. Незнам точно за каква загуба на мощност става въпрос така че нека изчакаме да я погледне някой и тогава ще се опитаме да ти помогнем да оправиш проблема какъвто и да е той.
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2