Теч на масло!!!!!Помагайте!!!!!!!!!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Теч на масло!!!!!Помагайте!!!!!!!!!
Здравейте,открих,че като завъртя волана на крайно дясно положение,и тече масло от някъде,и то тече в "доволни" количества.Някакви предположения?
предварително благодаря!
предварително благодаря!
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Щото като завъртиш до край, се вдига налягането на маслото в единия край на рейката и затова протича. Ако набримчиш двигатела до червено се вдига още повече и ше потече по силно, ма тва само ако окончателно си решил да я хвърляш
За рециклацията някои кават, че не била много надеждна, но потърси по форума. Със смяната би трябвало ако си мераклия, и сам да се справиш;)

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
аз сам си ги сменявах
двата семеринга струваха около 4 лв и рейката работи идеално вече 2 година
Знам къде е магазина, ама размера не помня какъв беше на семерингите
А за да ги смениш трябва да свалиш рейката и да я разтуриш цялата, левия е лесен, ама десния е яко навътре и трябва малко повече сръчност
Ако имаш елементарни технически познания и не те мързи да си изцапаш ръцете ще разглобиш рейката и ще ги смениш за няколко часа! Трябва ти само един жокер - разглобявай смело рейката! Всичко на парчета! Тя се състои от 5 части на кръст който и да искаш не можеш да сбъркаш пшри сглабянето

А за да ги смениш трябва да свалиш рейката и да я разтуриш цялата, левия е лесен, ама десния е яко навътре и трябва малко повече сръчност

Ако имаш елементарни технически познания и не те мързи да си изцапаш ръцете ще разглобиш рейката и ще ги смениш за няколко часа! Трябва ти само един жокер - разглобявай смело рейката! Всичко на парчета! Тя се състои от 5 части на кръст който и да искаш не можеш да сбъркаш пшри сглабянето

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

Дилян Пенчев написа:Знам къде е магазина, ама размера не помня какъв беше на семерингите![]()
Мойте нали и аз ги сменях и протече пак след 2 месеца

Днеска ще слагам друга която видимо няма теч,100 лв втора употреба с разбирането че ако протече ще я върна ....
Но мойте семеринги бяха от Пловдив и не бяха сигурни за какво налягане са.Че брато ако са наистина читави тези който ги вземаш си заслужава да се пробва пак стара хем и като резервна ще е.
Виж ако шеташ към магазина грабни един комплект ако има начин а пък бирата ще е скоро

7 мнения
• Страница 1 от 1