Тунинг на Е30

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Потребител
Аватар

Тунинг на Е30

Мнение от Kunev » 26 Яну 2007, 0:37

:shock: Някой може ли да ми каже от къде може да се намерят истински декоративни прагове и спойлер брони. един приятел ми каза че до Варна имало някакви автоморги и там имало "от пиле мляко" :?: :?: :?:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 26 Яну 2007, 0:48

Щом са ти казали до Варна значи са имали предвит с. Приселци ама там такива работи няма по-скоро части които са жизнено важни за автомобила а не за добрия външен вид.А и са малко огладнели там(в смисъл скъпо е).
Оригинални прагове и брони трудно ще намериш (или скъпо) виж стъклопластови реплики колкото щеш и на приемливи цени ама се чупят лесно ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gecata73 » 26 Яну 2007, 12:22

В Пловдив има един майстор(Пешо се казва,ноера му е 0888694580),обади му се и ще си решиш всичките проблеми.Ако има проблем с телефона,намира се на изход на пещерско шосе в стария стопански двор,там има една голяма лодка,те там е.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е83 3.0 D
Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v

Мнение от M-TEAM » 26 Яну 2007, 15:14

тука в стара загора в автосервиз белчев май правят тунинг,пишеше изготвяне на коли уникати ама може да са уникално грозни незнам,едното момче дето работи там съм го виждал добре си е направил корадото ама малко ме съмнява да направят нещо качествено,а и има един жеко един дребен ся кара черен crx,ама той най много да ти разпродаде колата така че най добре не прави нищо в стара загора :mhihi:
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555

Назад към E30