Некои да подскаже
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Asen Rashkov
- Потребител
-
Некои да подскаже
Има ли някой който си е тапицерал седалките и мойе да покаже снимки и да каже каде ги е правил и колко се е израсил
Зависи от майстора...
На вид каквито искаш комбинации има.
На мен ми искат 300лв за един плат и към 360-400 за 2-3 плата и пак зависи.
Решил съм да ги правя така или иначе. Друго си е нова тапицерийка. Все едно караш нова кола. Неможе да се сравни с калъфи за по 30-40лв.
След като ги направя ще публикувам снимки.
На вид каквито искаш комбинации има.
На мен ми искат 300лв за един плат и към 360-400 за 2-3 плата и пак зависи.
Решил съм да ги правя така или иначе. Друго си е нова тапицерийка. Все едно караш нова кола. Неможе да се сравни с калъфи за по 30-40лв.
След като ги направя ще публикувам снимки.
- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
Re: Некои да подскаже
Asen Rashkov написа:Има ли някой който си е тапицерал седалките и мойе да покаже снимки и да каже каде ги е правил и колко се е израсил
Я попитай на това айсикю квото те вълнува,един колега го бе постнал и аз го записах.Отговарят веднага.успех.
ICQ-468-365-388
- pepibmwe30
- младши ентусиаст
-
- Местоположение: софия в тих квартал,вчера убиха 2ма ,3 ма.Стрелбище
Ходи в сервиза на 4-ти Километър, ИталСервиз. Там има добри тапицери. 

Абе като се качиш на БМВ после други коли не ти се карат нали!
в италсервиз не ви препоръчвам да ходите,тия там са ебати крадците гадни и нагли на всичко отгоре.но това е лично мнение.иначе в надежда има един тапицер млад пич прави мойте и станаха уникално не помня колко пари ми взе ама нещо от сорта по 30-40 лева на предна седалка а плат взех от гръка на горубляне също на много прилична цена за около 100 лева взех дамаска за цялата кола ама оригинален плат с дунапрена и всичко останало
aко е тоя дет си мисля в 5-та част работи Мишо се казва и работи евтино и хубаво на мене за един таван на passat двоика ми зе 40 кинта с негов платvili написа:в италсервиз не ви препоръчвам да ходите,тия там са ебати крадците гадни и нагли на всичко отгоре.но това е лично мнение.иначе в надежда има един тапицер млад пич прави мойте и станаха уникално не помня колко пари ми взе ама нещо от сорта по 30-40 лева на предна седалка а плат взех от гръка на горубляне също на много прилична цена за около 100 лева взех дамаска за цялата кола ама оригинален плат с дунапрена и всичко останало
- Dani Dupeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 523i
- prostia
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 e30 e38
бате дал си грешното айсикю ас не се занимавам с тия работиRORO написа:Asen Rashkov написа:Има ли някой който си е тапицерал седалките и мойе да покаже снимки и да каже каде ги е правил и колко се е израсил
Я попитай на това айсикю квото те вълнува,един колега го бе постнал и аз го записах.Отговарят веднага.успех.
ICQ-468-365-388
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
В момента ми ги тапицират,с оригинална тапицерия,ще покажа снимки като станат-за двете предни 80 кинта.Ако те интересува ще ти дам координати.Майстора бил голяма работа,каза ми ,че ще оправи увисналите места с подплънки,мостра от плата която видях е 1:1 с оригиналният,само дето е по здрав
,ама нека стане ,пък ще видим....

- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
prostia написа:бате дал си грешното айсикю ас не се занимавам с тия работиRORO написа:Asen Rashkov написа:Има ли някой който си е тапицерал седалките и мойе да покаже снимки и да каже каде ги е правил и колко се е израсил
ICQ-468-365-388
Леле ма верно съм се объркал разбирасе, че не е това ето го ICQ-482-861-727 /намират се някъде до румънското/.пак се извинявам за грешката.
14 мнения
• Страница 1 от 1