Запитване за едно Е30
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- pepibmwe30
- младши ентусиаст
-
- Местоположение: софия в тих квартал,вчера убиха 2ма ,3 ма.Стрелбище
Запитване за едно Е30
Имам едно приятелче където иска да си купи БМВ.
Та днеска го водих до една автокъща да гледаме Е46 320d ама нещо не му хареси и на път за към вкъщи виждаме на една бензиностанция едно черно Е30 Комби се продава:
Искат му 4600лв.
325iX - 170 коня , салон Рекаро , бордови компютър , автопилот , погряващи седалки , подгряващи огледала , шпер , халогенни фарове , 4 ел.стъкла , ел.огледала , климатик , ABS , серво управление , хидравлика , шибедах и лети джанти, 89година е колата.
Искам да си кажете мнението за тази Е30ка , просто да видя какво ще кажете вие за тази кола ?
Предимства и недостатъци?
М20?
Собственикът вика че давало 25 градско , нещо май не е в ред от какво може да е?
Та днеска го водих до една автокъща да гледаме Е46 320d ама нещо не му хареси и на път за към вкъщи виждаме на една бензиностанция едно черно Е30 Комби се продава:
Искат му 4600лв.
325iX - 170 коня , салон Рекаро , бордови компютър , автопилот , погряващи седалки , подгряващи огледала , шпер , халогенни фарове , 4 ел.стъкла , ел.огледала , климатик , ABS , серво управление , хидравлика , шибедах и лети джанти, 89година е колата.
Искам да си кажете мнението за тази Е30ка , просто да видя какво ще кажете вие за тази кола ?
Предимства и недостатъци?
М20?
Собственикът вика че давало 25 градско , нещо май не е в ред от какво може да е?

Абе като се качиш на БМВ после други коли не ти се карат нали!
- pepibmwe30
- младши ентусиаст
-
на булевард Сливница при Квартал Модерно Предградие.
Седи Точно пред Бензоностанция "ЕВРОПА".
Седи Точно пред Бензоностанция "ЕВРОПА".

- didore
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 М52B20
- Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор
Ако на предния капак има малко точки от камъчета и собственика живее около зала универсиада аз съм го карал преди няколко месеца.
Интересното при нея е,че има темпомат
и печка. Човека си купи чисто нова Хонда и за това я продава. Има и документи за правен тунинг на Алпина по колата пък колко е вярно
видях, че кабела който отиваше май към ламдата беше залят с нещо като асфалт и беше запечатан. Колата си вървеше доста прилично но ме претесни факта, че последните години нищо по нея не беше пипано и мотора имаше 2мм прах, а това е ix дифове ала-бала подръжка. На мене ми даде 28 от светофар до светофар моментен разход 
Интересното при нея е,че има темпомат

Ма много ме кефи тази кола!!!

- pepibmwe30
- младши ентусиаст
-
Да , май имаше нещо като идарено по капако в дясната част точно на фаровете.С малка престилка е и е черно за това ли говориме ?

5 мнения
• Страница 1 от 1