Farove za E30
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Farove za E30
Mai edinqt far mi e izgorql, no ne e syvsem sigurno, poneje ne sym proveril bushona vse oshte. Nqkoi da e kupuval i ima li znachenie kakvo se kupuva kato marki ili kakvoto namerq na pazara.
BMW 318i touring E30 '90
BMW 318i touring E30 '90
отг::Farove za E30
stock farovete sa ti Hella ili Bosch (pone izglejdat razli4no, ako nqmat i drugi razliki, neznam). Ne sum zapoznat na pazara za rezervni chasti kakvo se predlaga, no e dobre da si vzemesh sushtiq far, spored suotvetniq ot drugata strana.
kakvo imash predvid pod izgorql far? moje samo krushkata da e sdala bagaja i da ne se nalaga da smenqsh cql far (stuklo, konus ...)
proveri pusrvo predpazitelite, moje da sa se stopili, tova e nai-bezobidniq problem za otstranqvane :-)
proveri pusrvo predpazitelite, moje da sa se stopili, tova e nai-bezobidniq problem za otstranqvane :-)

отг::Farove za E30
Fara e smenen s nqkakyv za 3.50lv. kucha marka,
no za sega sveti. H1-55W tova e koeto razbrah. V
eche znam i kakse smenq, koeto si vajno, ako se sluchi na put i v tyno, che ima edna gadna prujinka deto pada i posle stava edna...
BMW 318i touring E30 '90
no za sega sveti. H1-55W tova e koeto razbrah. V
eche znam i kakse smenq, koeto si vajno, ako se sluchi na put i v tyno, che ima edna gadna prujinka deto pada i posle stava edna...
BMW 318i touring E30 '90
3 мнения
• Страница 1 от 1