Не ми работи оборотомера и разходомера
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Не ми работи оборотомера и разходомера
На bmw 318i-88г.Ако ако някой може да ми помогне нека ми напише.Мерси много предварително.
- gorobeemweto
- Потребител
-
i az imam sa6tia problem
toi oba4e e samo s razhodomera. pokazva si kakvoto si iska i kogato si iska. moje da imam 5 litra a toi da pokazva che e full....
karam 88 godina 324td.
edin maistor mi kaza che imam problem s niakva bateria koiato bila v tabloto i triabva da se smeni ....az ne razbrah na teb gre6no li ti ot4ita ili vob6te ne ti ot4ita. izviniavai 4e pi6a na lat.
karam 88 godina 324td.
edin maistor mi kaza che imam problem s niakva bateria koiato bila v tabloto i triabva da se smeni ....az ne razbrah na teb gre6no li ti ot4ita ili vob6te ne ti ot4ita. izviniavai 4e pi6a na lat.
U D O V O L S T V I E OT S H O F I R A N E T O .
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
Re: i az imam sa6tia problem
да има такава батерия,точно зад километража е.
Носи провери и ремъка на динамото дали е охлабен.???Имах съ6тия проблем и си натегнах ремъка,моментнйа ми разход вече си работи нормално,в същност след делкото има вакум от кадето се задейства моментнйа разход.
Няма дае лошо и даси провериш за студени спойки по електрониката
на километража
Носи провери и ремъка на динамото дали е охлабен.???Имах съ6тия проблем и си натегнах ремъка,моментнйа ми разход вече си работи нормално,в същност след делкото има вакум от кадето се задейства моментнйа разход.
Няма дае лошо и даси провериш за студени спойки по електрониката
на километража
- gorobeemweto
- Потребител
-
може
прав си.ще проверя. може и да не е от батерията 

U D O V O L S T V I E OT S H O F I R A N E T O .
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
авееееее.пишите поредните глупости.ако ви чукат клапанете пак ли прословутите батерийки 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
не знам при Е30 но при Е36 оборотомера е един датчик на скоростната кутия..ако му се е прекъснало кабелчето и разходомера няма да отчита 

324td написа:Батерията в таблото служи за да поддържа паметта на oil servis.
И аз ги смених но оборотомера и разходомера не тръгнаха. Започнах да презапоявам споиките но някои от тях започнаха да пукат като барут.Не мога да обясня защо.
Да не би старите батерийки да са се "изпикали" на платката, преди да ги смениш? това, което изтича от тях е електролит (т.е. проводник) и прави големи мизерии с електрониката

Много разпитвах за т'ва...
Не знам и аз вече какво да правя
От два месеца го карам така и много ме дразни. При мен отказаха оборотомера и и икономайзера. Питах в БОШ и ми казаха да сменя батерийките. 7-8 лв. струвала едната.
Но някой ми каза, че въпреки че са акумулаторни трябва да се подменят на всеки 2 години и всичко ще е наред.
Простете за невжеството ми но до сега никой не ми каза едно и също нещо за този проблем. Затова ще бъда благодарен ако някой може да ми каже ка да се справя с това.

Но някой ми каза, че въпреки че са акумулаторни трябва да се подменят на всеки 2 години и всичко ще е наред.
Простете за невжеството ми но до сега никой не ми каза едно и също нещо за този проблем. Затова ще бъда благодарен ако някой може да ми каже ка да се справя с това.
BMW////MPOWER
11 мнения
• Страница 1 от 1