Закъсах Го ....
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- pepibmwe30
- младши ентусиаст
-
- Местоположение: софия в тих квартал,вчера убиха 2ма ,3 ма.Стрелбище
Закъсах Го ....
Колко струва читава Хидравлична Рейка 2ра Употреба за Е30 М40 Комби (да става и за рециклаш).
?

Абе като се качиш на БМВ после други коли не ти се карат нали!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- pepibmwe30
- младши ентусиаст
-
Аз ти го казвам , съвсем е издала багажа дори и за рециклаж не става.
Всеки момент може да ме остави някъде на пътя.
Затова в момента събирам пари за читава 2ра ръка (Хидравлична).

Всеки момент може да ме остави някъде на пътя.
Затова в момента събирам пари за читава 2ра ръка (Хидравлична).

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
!!Asen_X написа:6estaka написа:А аз си взех ремонтен комплект за 80лв и си я рециклирах сам
Имаш ли идея колко много бира ще има от всички ни, ако подробно обясниш как точно става рециклирането стъпка по стъпка
Да няма да е никак зле да споделиш

Моята я рециклираха при Жан на Окръжна болница взеха ми 180лв. държи вече 20к , но въпреки всичко ще ми е интересно да знам как става и от къде какво

Значи за рециклирането има много подробна тема в E30.de където всичко е описано и със снмки с добро качество.Там на една от снимките се виждат разположени всички части които се сменят-главно семеринги,О-пръстени и тефлонови пръстени.Звънях във вари2000 но там ми казаха че такъв коплект не се предлага от БМВ.Комплекта го намерих на Симеон 115 АТУИ ООД.От там нататък имате един ден разтуряне при положение че не сте сваляли рейка до сега а и ви трябва канал.Аз лично я свалих с накрайниците защото си ги смених с нови.Самата рейка се разглобява сравнително лесно като аз най голям зор видях докато извадя вътрешния семеринг а и зад него има един тефлонов пръстен който също се сменя.След ремонта изчезнаха течовете и едно стържене което се беше появило при десен завой а и волана олекна малко.[/url]
- pepibmwe30
- младши ентусиаст
-
Благодаря за Инфото Колега !
Ама сега ми кажете от къда ДА НАМЕРЯ ЧИТАВА ХИДРАВЛИЧНА РЕЙКА ЗА Е30 КОМБИ М40 !
Ама сега ми кажете от къда ДА НАМЕРЯ ЧИТАВА ХИДРАВЛИЧНА РЕЙКА ЗА Е30 КОМБИ М40 !

- Новини
-
6estaka написа:Сигурно си гледал некоя друга тема.Значи в Е30.de отиваш на Do it yourself от там Motoren и търсиш темите Servo abdichten i Servolenkgetribe abdichten.
Правилната статия съм гледал, но просто въобще не се запулих в детайлите

12 мнения
• Страница 1 от 1