цена на радиатор
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
цена на радиатор
моля за помощ, даите ми възможно най-добрата цена за радиатор на Е30 М40Б18/318i/ и каде мога да го купя
Живеи така,все едно,че утре ще умреш,защото накрая със сигурност ще се окажеш прав./Рей Чарлз/
- BMWPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: колко да кара
- Мечтае да кара: Е34-540
- Детайли за колата: То кола ли е чудо ли е
Re: цена на радиатор
zepfir написа:моля за помощ, даите ми възможно най-добрата цена за радиатор на Е30 М40Б18/318i/ и каде мога да го купя
Ами ако изкаш втора ръка аз моя го дадох за 40лв но ако изкаш нов ще ти излезе солено но както каза един приятел новия радиатор си е ИНВЕСТИЦИЯ !!!!
ДАРУКАР мисля се казваше ,ще ти дам съвет да не копуваш радиатор от морга !!!!!!!!!!

<<<DRIVE BMW ONLY>>>
За тебе маитап,ама на мене ми се реве батка!BMWPower написа:zepfir написа:моля за помощ, даите ми възможно най-добрата цена за радиатор на Е30 М40Б18/318i/ и каде мога да го купя
Ами ако изкаш втора ръка аз моя го дадох за 40лв но ако изкаш нов ще ти излезе солено но както каза един приятел новия радиатор си е ИНВЕСТИЦИЯ !!!!
ДАРУКАР мисля се казваше ,ще ти дам съвет да не копуваш радиатор от морга !!!!!!!!!!
Живеи така,все едно,че утре ще умреш,защото накрая със сигурност ще се окажеш прав./Рей Чарлз/
Абсолютно те разбирам, и на мен ми се дорева преди 3 седмици като смених моя радиатор.
Но както каза и колегата - съветвам те за нов радиатор. Няма да забравя какво ми мина за четири секунди през главата, като започнаха да излизат облаци пара изпод капака докато си чакам на светофара. Наистина е много зрелищно за околните, но на собственика сърцето му се къса.
За М10 двигател, новите радиатори започват от 270 лв. Аз взех за 290, понеже за 20 лв. разлика, сметнах че е по-добре нещо мааалко поне по-качествено. Като направих справка, открих че в ДаруКар оригиналния е 580 лв. Така че, провери колко е в Дару оригиналния и приготви горе-долу половината сума за нов неоригинален.
Втора ръка не те съветвам. Като си помислиш колко мизерия може да си направиш с кофти охлаждане, думата ИНВЕСТИЦИЯ определено се изпълва със смисъл. Сега вече съм спокоен за загряване, даже малко се притеснявам, че не загрява както трябва - стрелката все стои на първата чертичка.

Но както каза и колегата - съветвам те за нов радиатор. Няма да забравя какво ми мина за четири секунди през главата, като започнаха да излизат облаци пара изпод капака докато си чакам на светофара. Наистина е много зрелищно за околните, но на собственика сърцето му се къса.
За М10 двигател, новите радиатори започват от 270 лв. Аз взех за 290, понеже за 20 лв. разлика, сметнах че е по-добре нещо мааалко поне по-качествено. Като направих справка, открих че в ДаруКар оригиналния е 580 лв. Така че, провери колко е в Дару оригиналния и приготви горе-долу половината сума за нов неоригинален.
Втора ръка не те съветвам. Като си помислиш колко мизерия може да си направиш с кофти охлаждане, думата ИНВЕСТИЦИЯ определено се изпълва със смисъл. Сега вече съм спокоен за загряване, даже малко се притеснявам, че не загрява както трябва - стрелката все стои на първата чертичка.

1.8 литра е чудесен обем. Не мога да разбера, защо продължават да произвеждат 0.5 литрови халби?!
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Аз си взех нов радиатор за 210 лева. Не е нисенс - АВА е, но е нов и от тогава не съм виждал стрелката след средата 

- BMWPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: колко да кара
- Мечтае да кара: Е34-540
- Детайли за колата: То кола ли е чудо ли е
zepfir написа:За тебе маитап,ама на мене ми се реве батка!BMWPower написа:zepfir написа:моля за помощ, даите ми възможно най-добрата цена за радиатор на Е30 М40Б18/318i/ и каде мога да го купя
Няма майтап говоря сериозно ,просто давам съвет

<<<DRIVE BMW ONLY>>>
10 мнения
• Страница 1 от 1