Часовникът спря
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Часовникът спря
Не, че е болка за умиране, ама някак ми е неприятно. От както съм взел колата, вграденият в таблото часовник често е спирал/изоставал. Ама оня ден копчетиите му отказаха и не можех да го настроя вече. Интересното е че няколко часа по-късно работеше, но после пак отказа.
Та, въпрос - някой имал ли е грижи с това устройство и дали не е сигнал за нещо по-сериозно?

Та, въпрос - някой имал ли е грижи с това устройство и дали не е сигнал за нещо по-сериозно?

1.8 литра е чудесен обем. Не мога да разбера, защо продължават да произвеждат 0.5 литрови халби?!
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Може, би си забравил да го навиеш...
По темата - предполагам, че захранването му е умряло - виж за кофти контакт: клеми, спойки.. такива тъпотий

По темата - предполагам, че захранването му е умряло - виж за кофти контакт: клеми, спойки.. такива тъпотий

Последна промяна viper на 14 Юли 2006, 18:17, променена общо 1 път
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Ако се окаже, че нещо се е скапал слагай оборотомер направо, че с него си е по-готинко. Мен пък проблема с километража си ми остана, дано като тръгна по софийско след месец-два да ми го поправи някой.
BMW only!
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- valentino
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 320
- Детайли за колата: E30 320 Megasquirt MS II-extra,DIY wideband
Ако е електромеханичен(със стрелки) може и да е клеясал и тогава трябва да го носиш на часовникар да го промие-това при положение че електрическата част му е изправна.
Ако е чисто електронен(свети с оранжеви цифри) тогава го свали и презапойте всички спойки в него.
Ако е чисто електронен(свети с оранжеви цифри) тогава го свали и презапойте всички спойки в него.
valentino написа:Ако е електромеханичен(със стрелки) може и да е клеясал и тогава трябва да го носиш на часовникар да го промие-това при положение че електрическата част му е изправна.
Супер! Със стрелки е. Мерси за отговора!

1.8 литра е чудесен обем. Не мога да разбера, защо продължават да произвеждат 0.5 литрови халби?!
8 мнения
• Страница 1 от 1