Съвети
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Съвети
Значи на баща ми се отвори вазможност да отиде в Австрия и да вземе кола на инвалид.Както сигорно се досетихте вапросите ми се отнасят за Е30 318 и дали то се вписва в нормите за инвалид.И какво ще ми препорачате купето,седана или комбито.Аз се двоумя между купето и комбито?Маля даите ми малко техн. ифо и савети.
П.С Благодаря на всички предварително
П.С Благодаря на всички предварително

BMW Мноооо Яки.............
Не карайте BMW-тата си бавно ЗА ДА НЕ ЗАЦАПАТ СВЕЩИТЕ!!!!!!!!!!
Не карайте BMW-тата си бавно ЗА ДА НЕ ЗАЦАПАТ СВЕЩИТЕ!!!!!!!!!!
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Може и М10-ка 316 - по-добрия вариант според мен, но няма да е троен стоп
Иначе мен комбитата страшно ме кефят!

BMW only!
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
2000 лева мито за 115 коня не ти мърдат
Е36 е минимума за БМВ по години, за да си струва вноса - просто защото ще ти стъпи в най-добрия вариант до към 4-5000 лева. Точно, колкото би дал и за Е30! Жалко, но такова е положението.

BMW only!
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
amd написа:Може и М10-ка 316 - по-добрия вариант според мен, но няма да е троен стоп![]()
Що пък да не е троен стоп, мойта ква е ? Но пак не му върши работа щот е над 100 коня(ако мизата още е такава де), освен ако не направи другата шмекерия да я пише 318 вместо 316i, в смисъл все едно е кърборатор, мойта така я водят по талон, а ся взехме още една такава и там е така, явно там му е цаката ем по малки данъци ем и на инвалит може да се пише!!!
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

Аз бих предпочел комби, но да ти обърна внимание на една подробност. Като слагаш музика ако си фен незнам ама няма да имаш
бас щото на баса ти трябва затворен обем.Ще трябва да сложиш туба(отделна колона) която не е малка .И са скъпи ако са читави.Освен това и усилвател и т.н.т. .Освен това тия работи се крадят лесно.Не можеш да ги скриеш.Помисли за това.Щото като цяло комбито побира повече багаж но като нахвърляш музиката отзад.
бас щото на баса ти трябва затворен обем.Ще трябва да сложиш туба(отделна колона) която не е малка .И са скъпи ако са читави.Освен това и усилвател и т.н.т. .Освен това тия работи се крадят лесно.Не можеш да ги скриеш.Помисли за това.Щото като цяло комбито побира повече багаж но като нахвърляш музиката отзад.
Нищо не разбирам, но знам ниакои неща
8 мнения
• Страница 1 от 1