Няколко вапроса...

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Няколко вапроса...

Мнение от Markiza » 18 Дек 2005, 19:08

значи колата ми дава проблем или така си мисля...
Някои може ли да ми обясни как работи ел.смукач-колата сама си дига обороти,и то само като сам на Банско.
Значи сутрин я паля и изчаквам да се затопли,после си потеглям за каде сам тръгнал и изведнъж гледам сама дърпа напред,изключвам от скорост и обортомера заби кам 2000 оборота и малко по малко увеличава,стигна кам 3000 :shock: и си викам кво става ве...
изключвам двигатела и мисля... ама нищто не измислям,паля я пак и проблем няма.След малко колата зе да прекасва ама се едно се дави.Приятел ми вика само кабели е,ама аз си мисля че не може да е от тях(или работят или не).След около 5 мин. мъка колата си тръгна се едно нищо не е станало :roll: .Та така вече 3-ти път ми прави тоя номер и то се на Банско(последния път в движение ми го направи по Предела-вчера на голямия сняг и лед едвам се добрах до с.Градво,след него сама си се оправи :shock: :?: :roll: )
Възможно ли е от студа да прави тея мизерии да и липсва въздух например(преди 2 месеца и сложих газ ама и на бензин си прави същото),и да отбележа че на Предела като се спусках парното изведнъж как си духа топло почна лед студено :?: след селото си се опраи и то...Та значи си мисля възможно ли е от студа ел.смукача да ми праи мизерия или...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от aleko » 18 Дек 2005, 20:47

провери си антифриза и дали е добре обезвъздушена системата,както нямаш парно така и замръзва изпарителя и става кофти :lol:

Назад към E30