Як мерак за Е-30 324td turing
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Як мерак за Е-30 324td turing
Mного отдавна си мислиа за такава 3ка вие какво ще кажете по въпроса

Последна промяна BULLET на 17 Ное 2005, 18:44, променена общо 2 пъти
BMW Това е всичко
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- niko_first
- младши ентусиаст
-
нема начин да не палиш
е стига да нее некой голем кофтор де
добра колица е, върви доста за тия 115 кончета
мотора е добър=не харчи много, върви прилично
ама и поддръжката си му е скъпичка да знаеш

само гасссс на ИС-ката
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Щом е BMW винаги си заслужава
Иначе гледам, че и в момента караш дизел. Ако се качиш на 324td, ще си помислиш, че си в самолет. Честно. Съседа има една тройка дизел. Ама я кара като бензинка. Казвам ти, ако се качиш при него никога няма да разбереш, че кара дизел. Фурия е машината.
Така че взимай смело

Иначе гледам, че и в момента караш дизел. Ако се качиш на 324td, ще си помислиш, че си в самолет. Честно. Съседа има една тройка дизел. Ама я кара като бензинка. Казвам ти, ако се качиш при него никога няма да разбереш, че кара дизел. Фурия е машината.
Така че взимай смело

It's not who You are, it's who You know...
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
niko_first написа:нема начин да не палише стига да нее некой голем кофтор де
Що не каза по рано бе

BULLET написа:а некви забележки по мотора имаш ли
и има ли нещо овщо като осещане с 325тдс
Колега Гледай внимателно и кво да ти кажа и аз бях така преди месец.
Колата е много добра като цяло поддръжката е достъпна и ако намериш добър екземпляр ще останеш много доволен.
За да си сигурен преди да я купиш след като харесаш някоя я закарай на сервиз там ще ти кажат всичко и ти сам ще прецениш дали да я взимаш или не.Между другуто това все пак е стара кола неизбежно е да има ремонти но в рамките на разумното.
Като разход всички йазват че наградско в софия е около 9 извън градско 6.5 това е от мен.
п.с.Все пак я имам от скоро и не знам всичко за нея!
- _r3sp3c7_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: модерен ВАЗ
Да изкажа и аз малко не, компетентно, а лично мнение... Много хора от форума ще ти кажат куп глупости за автомобила и ти в краина сметка да се откажеш от покупката на БМВто, но аз сам мн доволен от мойто ТД-че.Защо: като за дизел работи супер яко тъй като е 6-так и не усещаш почти никакви вибраций когато си в купето, колкото за разход и вървеж, на мен ми дава се около 10/100 но при прилично каране, а от гледна точка на вървеж след Форда ще се чувстваш като бог, единствения недостатък от моя гледна точка е че не трябва да се вкарва в мн обороти и да се пържи тъй като има доста случай на изкривена глава...
УСПЕХ
Защо:
УСПЕХ

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
дизела си е риск отвсякъде: по-скъпа поддръжка, по-лесно можеш да гго счупиш, а защо трябва да правиш сравнение "като за дизел върви прилично?" се едно дизела е 1 класа под бензина ? ако мислиш че ще казваш това за твойта кола по-добре си вземи бензин...
една 316 или 318 с железния м10б18 смятам че е по-разумно решение
една 316 или 318 с железния м10б18 смятам че е по-разумно решение

Реших и аз да напиша някой друг ред, значи от една година карам дизелака мойто е без турбо има някой други неща по-него
и може да се доближи до конете на турбото, но това няма значение де. Колата като цяло е доста добра и държи на разни експеременти и карания, разход 8/100 градско може да падне и до 7, 7-5/100 ама трябва много да се кътка а така не става никога поне при мен, извън града 6-7/100 пак зависи от карането. А за палето и мен това ме притесняваше но за сега съм нямал никав проблем даже пали по-хубаво от предишните ми коли които бяха бензин
Но както писа по горе някой всичко е просто на какво ще попаднеш гледай много
На мен само едно нещо не ми харесва, че отзад е много тясна има много малко място оставено, ама аз нали се возя все отпред така, че кво ми пука
Дано ти помогне инфото което дадох

Дано ти помогне инфото което дадох

Аз имам 324тд от 1.5 години. Закарай колата на диагностика, да не те боли глава после. Иначе, ако всичко е наред, ще се видиш в кола... Надеждна е, харчи колкото я настъпваш (колегите са прави), върви като бензин. Ако си маняк, може да й сложиш и един интеркулер и да направиш чип-тунинг и да я откараш на 140+ к.с. Прегледай и макферсоните за "разкрачване", че тоя 6-так е бая тежък за коша на двигателя. Аз като взех мойта и смених всичко по предното окачване, а и сложих и рол-бар на бомбетата; сега идват наред спирачки и др. дребни. Но задължително - първо на диагностика.
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Аз имам 324тд от 1.5 години. Закарай колата на диагностика, да не те боли глава после. Иначе, ако всичко е наред, ще се видиш в кола... Надеждна е, харчи колкото я настъпваш (колегите са прави), върви като бензин. Ако си маняк, може да й сложиш и един интеркулер и да направиш чип-тунинг и да я откараш на 140+ к.с. Прегледай и макферсоните за "разкрачване", че тоя 6-так е бая тежък за коша на двигателя. Аз като взех мойта и смених всичко по предното окачване, а и сложих и рол-бар на бомбетата; сега идват наред спирачки и др. дребни. Но задължително - първо на диагностика.
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
абе винаги съм се чудел, могат ли да се пързалят тия дизели
и какво става ако ги натискаш повечко. трябва да ги чакаш да загреят ли? после за турбото някакви грижи? щото съм виждал разни грозни картини на други коли, както осукан колянов вал например (омега тдс)

и какво става ако ги натискаш повечко. трябва да ги чакаш да загреят ли? после за турбото някакви грижи? щото съм виждал разни грозни картини на други коли, както осукан колянов вал например (омега тдс)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2