Проблем с фаровете
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Niko M3
- кандидат ентусиаст
-
Проблем с фаровете
хора помагайте, късите са ми като свещички 

- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
виж крушките да не са ти слаби!! а се носи слух че фаровете на е30 с лупи светели по слабо от тези без лупи аз не сам имал такав проблем въпреки че съм с лупи 

- Milcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 520d, E83 3.0D, E36 316ti
Niko M3 и при мен е така. Късите бяха много зле. Сменихме лампите със ксенон - още по-зле (спирахме на пътя да ги сеним със старите). Преди няколко седмици отворихме единия фар да видим нещо ще може ли да се направи и какво стана... Първо пробвахме да махнем лупата, обаче без нея е по зле и от джобно фенерче. После извадихме (умишлено счупихме
) отражателя и ... О, щастие имаме подобрение
И наистина не е кой знае какво, но разликата е забележима и сега свети по-добре, макар че отвън фара изглежда черен. Въпреки това не те съветвам да правиш така, защото после няма как да се оправи фара.
Сега ще поръчаме два нови. Дано с тях е по-добре.

Сега ще поръчаме два нови. Дано с тях е по-добре.
- Малкия
- М40 Forever
-
Mа бате ти не си ли с Е36 щот има разлика
А кав ксенон си пробвал че не си доволен че тука имаме една с ксенон и направо ден прави 

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Viper_one написа:... Сменихме лампите със ксенон - още по-зле (спирахме на пътя да ги сеним със старите)...
Сменили сте ксеноновите с обикновенни на пътя?
Viper_one написа:... После извадихме (умишлено счупихме ) отражателя...
И сега без рефлектор (отражител както му викаш ти) свети по-добре?
Уелкъм ту дъ мейтрикс...

- Milcho
- младши ентусиаст
-
Малкия, Е30 е колата, аз съм написал. Пък ксенона май си беше някакво менте
Error, да на пътя ги смени баща ми със старите лампи. Нещо нередно ли има?
Извинявай се, че съм написал оражател
Рефлектора махнахме. И пак, да без рефлектор свети по-добре.

Error, да на пътя ги смени баща ми със старите лампи. Нещо нередно ли има?
Извинявай се, че съм написал оражател

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Viper_one написа:Error, да на пътя ги смени баща ми със старите лампи. Нещо нередно ли има?
Ами ксенона е една система, дето едва ли на пътя ей така ще я демонтираш и ще върнеш старите крушки... По-скоро сте били със сини такива до момента и просто сте сложили пак белите...?
Viper_one написа:Извинявай се, че съм написал оражателРефлектора махнахме. И пак, да без рефлектор свети по-добре.
С колко зор се отлепва рефлектора от стъклото? Винаги съм си мислел, че е почти невъзможно, освен ако не се нагрее зверски. И как сте го счупили, та да остане здраво стъклото?

- Малкия
- М40 Forever
-
не е важно да се нагрява чак толкова всичко е в прерязването на лепилото или силикона които държи стъклото кам рефлектора дори на лупите има нужда от поялник
защото има лек пласмасов ръб 

не се карайте за фарове, бе... мойте светят перфектно! не съм ги и пипал, ама нещо не ми работят копчетата за настройки на височината, некой знае ли от какво е?
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- Малкия
- М40 Forever
-
споко тва с регулирането почти при всички не работи трябва ръчноkam_tod написа:не се карайте за фарове, бе... мойте светят перфектно! не съм ги и пипал, ама нещо не ми работят копчетата за настройки на височината, некой знае ли от какво е?

- Milcho
- младши ентусиаст
-
Сори за объркването с ксенона. Имам предвид сини лампи.
А за рефлектора мога да кажа, че доста лесно го махнахме. Просто счупихме пластмасата и много лесно излезе.
А за рефлектора мога да кажа, че доста лесно го махнахме. Просто счупихме пластмасата и много лесно излезе.
Малкия написа:споко тва с регулирането почти при всички не работи трябва ръчноkam_tod написа:не се карайте за фарове, бе... мойте светят перфектно! не съм ги и пипал, ама нещо не ми работят копчетата за настройки на височината, некой знае ли от какво е?
доволен съм!
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
12 мнения
• Страница 1 от 1