Пишете ме и мен ...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
Пишете ме и мен ...
Здравейте колеги
От точно 9 дни съм собственик на brilliantrot Е30 318iS
Колицата е с първа регистрация 05.1990-та (било е в Цюрих, Швейцария
), има си ел. стъкла + ел. огледала, люк, халогени, Recaro-седалки, малкия борд-компютър, 15-цолови джантета и ... ШПЕРРРР
= върти се като пумпал да еби
Ще напиша пробега, като съм наясно, че мноого от вас НЯМА да повярват: в момента е малко над 140 хил. километра
Основанието ми да вярвам в това е сервизната книжка на колата, където последната смяна на масло е през 10.2004-та на 138 ххх км, месеца когато е внесена в БГ
. А оттогава машината е стояла близо 11 месеца
пред един блок в Кюстендил
(предполагам доста от вас са виждали обявата й в мобиле.бг ...). Та след дълга почивка хубавицата попадна у мен
и аз съм ВТОРИЯТ й собственик изобщо
Вече направих профилактика на мотора, дифа и кутията (смених маслата + филтрите). Другия месец некои дреболии по окачването и ще е кукла
.
Ето и няколко снимки:
Ами това е засега - добре заварил
!

От точно 9 дни съм собственик на brilliantrot Е30 318iS

Колицата е с първа регистрация 05.1990-та (било е в Цюрих, Швейцария

Ще напиша пробега, като съм наясно, че мноого от вас НЯМА да повярват: в момента е малко над 140 хил. километра

Вече направих профилактика на мотора, дифа и кутията (смених маслата + филтрите). Другия месец некои дреболии по окачването и ще е кукла

Ето и няколко снимки:
Ами това е засега - добре заварил

Live and let Die!
- niko_first
- младши ентусиаст
-
еваларка батенце, изглежда адски запазена тая is-ка
а честито и поне милион безавариини километри/колко напред толко и в кръг
/
а честито и поне милион безавариини километри/колко напред толко и в кръг

само гасссс на ИС-ката
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
защо да няма ИС на 140 к км...в Германия има на далеч по-малко и то бая по-стари автомобили - щом сервизната книжка е редовна значи няма спор за изминатите километри, които общо взето не дават толкова голяма представа за автомобила, колкото им отдават значение хората - виждал съм коли с по-малък пробег и изпит сос и коли с над 200 к км на таблото,които са буквално свежи.
Желая ти да си все така радостен около и в тази кола, нека ти носи само добри спомени.
Искам само да попитам - удряна ли е отпред в дясно или на мен така ми се струва (на картинката не мога да го видя) - извинявай, че веднага с това започвам, просто ми е любопитно. Имаш и хубав салон, тези седалки са много удобни.
Ати
Желая ти да си все така радостен около и в тази кола, нека ти носи само добри спомени.
Искам само да попитам - удряна ли е отпред в дясно или на мен така ми се струва (на картинката не мога да го видя) - извинявай, че веднага с това започвам, просто ми е любопитно. Имаш и хубав салон, тези седалки са много удобни.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
- DILDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30;Е65
- Мечтае да кара: Е30

Много е запазена:shock:
милион безаварийни километри и в сервиза само за профилактика да влизаш

само не мога да разбера кви са тия дъги зад подглавниците? нещо за многоточкови колани или

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC

Аз мога да ти кажа,че щом е от Zurich и има сервизна книжка + т.нар kontrolle просто колата е слънчева от всички посоки

Следващата ми кола ще е именно оттам

Със здраве и безаварийно

Георги Пенчев
- deliveryman
- младши ентусиаст
-
Честито!Радвам че към клуба се присъединява още една много читава Е30!Със здраве да го караш тоз велик автомобил....
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
Благодаря ви за пожеланията пичове
!
Ати – отпред вдясно колата е мноого леко натисната точно в ъгъла до фаровете, според мен при паркиране в гаража (казах ли, че е стояла ... 3 години в гаража на втория етаж, пред трактора на швейцареца и само е припалвана
?...). Та затова бронята е лееко отворена и калника едва забележимо натиснат. Никакви други поражения
Пенчев, абсолютно си прав за техн. прегледи и състоянието на колите внос от Швейцария – момчето, което беше внесло колата работи от 2 години в автосервиз в Цюрих и ми разказа някои неща за законите и поддръжката там. Това само потвърди и моята информация за тамошните коли
.
А иначе тия „странни” неща на предните седалки са ... фабрични закачалки
, които ще ползвам активно за разни сака и якета
.
И един уеек SPARCO-update
:

Ати – отпред вдясно колата е мноого леко натисната точно в ъгъла до фаровете, според мен при паркиране в гаража (казах ли, че е стояла ... 3 години в гаража на втория етаж, пред трактора на швейцареца и само е припалвана

Пенчев, абсолютно си прав за техн. прегледи и състоянието на колите внос от Швейцария – момчето, което беше внесло колата работи от 2 години в автосервиз в Цюрих и ми разказа някои неща за законите и поддръжката там. Това само потвърди и моята информация за тамошните коли

А иначе тия „странни” неща на предните седалки са ... фабрични закачалки

И един уеек SPARCO-update

Live and let Die!
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
THUNDER, честито и от мен за колата, дано да е много читава и да вижда сервиз само за смяна на маслото наистина
аз лично съм виждал разни бмв-та като обикалях по автокъщите из Варна - нагледах се на е36ци '95-а дето като им пусна вин-а в оня сайт и излизат 92-а, нагледах се на 318ки дето по документи са 316, нагледах се на 6 (шест) цилиндрови 318ки, с напълно изрядни документи, книжки, митнически декларации и прочие
наслушах се и на истории от сорта "тая кола е била на една немска баба дето само я е мила отвреме на време", или пък "тая 320ка е от швейцария - била на един доктор, дето обаче не обичал да кара и затва я продал" - пък тя разбираш ли направена с антикрила, с лети джанти, с доста стабилна музикална уредба, с изпит сок... и по вин пак излиза 3-4 години по-стара, нагледах се на "нови, не карани" е36ци на по 140 000км дето всъщност се оказва че са на 440 000
и т.н. и т.н. примерите просто нямат край
П.С. тая история за гаража на втория етаж и трактора пред колата за севте я чувам обаче
П.С.2 хващам бас че ако ми дадете тая сервизна книжка ще успея да направя същата - само, че на 38 000 вместо на 138 000 км
и как така първия собственик е швейцарец, после пък е седяла 3 месеца някъде си, после още 11 месеца в плевен, без регистрация все на първия собственик не знам....
THUNDER - искрено се надявам и ти пожелавам колата ти да е толкова читава колкото изглежда, да те радва дълго време да не се чупи, както и ти да не я чупиш
и да имаш поводи само за радост и... черпене

ati написа:...
аз лично съм виждал разни бмв-та като обикалях по автокъщите из Варна - нагледах се на е36ци '95-а дето като им пусна вин-а в оня сайт и излизат 92-а, нагледах се на 318ки дето по документи са 316, нагледах се на 6 (шест) цилиндрови 318ки, с напълно изрядни документи, книжки, митнически декларации и прочие

наслушах се и на истории от сорта "тая кола е била на една немска баба дето само я е мила отвреме на време", или пък "тая 320ка е от швейцария - била на един доктор, дето обаче не обичал да кара и затва я продал" - пък тя разбираш ли направена с антикрила, с лети джанти, с доста стабилна музикална уредба, с изпит сок... и по вин пак излиза 3-4 години по-стара, нагледах се на "нови, не карани" е36ци на по 140 000км дето всъщност се оказва че са на 440 000

П.С. тая история за гаража на втория етаж и трактора пред колата за севте я чувам обаче

П.С.2 хващам бас че ако ми дадете тая сервизна книжка ще успея да направя същата - само, че на 38 000 вместо на 138 000 км

и как така първия собственик е швейцарец, после пък е седяла 3 месеца някъде си, после още 11 месеца в плевен, без регистрация все на първия собственик не знам....
THUNDER - искрено се надявам и ти пожелавам колата ти да е толкова читава колкото изглежда, да те радва дълго време да не се чупи, както и ти да не я чупиш

- THUNDER
- младши ентусиаст
-
Ми ти за сефте чуваш за тия гаражи, аз не батка - при тях често има гараж + втори етаж (към който се влиза отзад), където се държат неща които не се ползват често

За другото относно стоенето без регистрация ЯВНО не си наясно с тези неща - просто колата е внесена, платено й са митническите сборове и е стояла като стока почти 11 месеца, това е! За сервизната книжка - ще ти кажа само, че от 5 години се занимавам с търговия на автомобили и през ръцете ми са минали ДОСТА книжки (на нови и употребявани коли...) та имам НЯКАКВА представа от фалшификации

С всичко това НЕ целя да те обиждам - просто ти давам инфо

No offense!
За черпенето - ако ме засечеш из улиците свиркай, имаш 1 питие

Live and let Die!
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2