Проблем с бензиновата помпа
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с бензиновата помпа
Здравейте,колеги!
Имам доста гаден/скъп проблем с бензиновата помпа-Някога колата е била на газ,явно е оставяна без бензин и помпата виеше.Днес купих чисто нова помпа,ново филтърче на помпата и ги смених.Първите 2-3 минути всичко е ок,но като поработи малко колата и новата помпа започва да вие.Като и дам газ виенето започва по-бързо и става по-силно.В резервоара има към 20 литра 100 октанов.Колата е била с М40 сега е с М42.
Имам доста гаден/скъп проблем с бензиновата помпа-Някога колата е била на газ,явно е оставяна без бензин и помпата виеше.Днес купих чисто нова помпа,ново филтърче на помпата и ги смених.Първите 2-3 минути всичко е ок,но като поработи малко колата и новата помпа започва да вие.Като и дам газ виенето започва по-бързо и става по-силно.В резервоара има към 20 литра 100 октанов.Колата е била с М40 сега е с М42.

- kok4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 m54b25,e30 m30b35 turbo
- Мечтае да кара: MMMMMMM
- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
Re: Проблем с бензиновата помпа
Рзгледахте ли дали не е ръждясал резервоарадето е стоял без бензин и сега да се запушва цедката на помпата
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
Mалко развитие-след смяна на бензиновия филтър при работа на място и спокойно каране(до около 2к оборота) помпата мълчи.Като я посръчкам малко и веднага почва да вие(по-тихо от преди).Ако докато вие изгася колата дори за секунда помпата млъква до следващата ръчка. 
Резервоара отвътре изглежда чист или поне няма боклуци които да запушат цялата мрежа.

Резервоара отвътре изглежда чист или поне няма боклуци които да запушат цялата мрежа.

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
за китайските помпи си е нормално

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
5 мнения
• Страница 1 от 1