Може ли да се сложи оборотомер
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
Може ли да се сложи оборотомер
понеже до километража имам един гаден часовник, което е доста тъпо(та даже и като не работи колата 12 часа се обърква нещо) а съм си купил и за киломтража друга хартия и ме интересува как се сменя, да не объркам нещо

Е брато,ако успееш чукни ,еба ми се маиката на мен.Имам същата Е30ка-карбуратор.Слагам новото табло -оборотомера не тръгва,сга съм го дал да се презапоява.Пък и има значение дали е от 6так ,не показва реално.Абе луда работа
Незнам дали нашите имат инсталация за оборотомер.На вси4ки по-нови и инжекцийте имат заводски-само слагаш и тръгва,ама нашите....
Ако сложиш дай сигнал

"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." 
- dopestar
- ентусиаст
-
aми купих един ама ше го слагам отстрани някаде, не ми се играе да бъркам в таблото, пък и по лесно се връзват, имах една лада 1.3 пак с правен и си показваше ехтра

Ааа,не!аз съм решил...2ве табла развалих,върху третото работя
искам оборотомер.Часовник у дома на стената.Ама зор голям,пък и аз си сменях делкото сложих с чукче и наковалня и се самнявам че сам променил инсталацията(може да е работил през ел. запалването)сега и аз мисля да пускам директен кабел,ама ебали му маиката имформацията дали ще е сащата.НЯМА ЛИ КОЙ ДА МИ КАЖЕ!!! 

"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." 
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
имам цяло табло с оборотомер от 318 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
За какво са ви тия оборотомери
Когато свикнеш с колата започваш да си я познаваш и по звука и поведението, а пък оборотомера върви ръка за ръка с разходомер и като смачкаш газта ти се смачква и сърцето като видиш къде отива стрелката 

Абе,лошото е че познавам звука и като го чуя започвам да се притеснявам. А и моето е карбуратор,няма прекъсвач,нямам и дебитомер.Та за това си намерих едно табло(мисля че е от стара Е30)там оборотомера е без дебитомер
- dopestar
- ентусиаст
-
Людмил написа:Абе,лошото е че познавам звука и като го чуя започвам да се притеснявам. А и моето е карбуратор,няма прекъсвач,нямам и дебитомер.Та за това си намерих едно табло(мисля че е от стара Е30)там оборотомера е без дебитомер
как че няма, има и при мен на 110км на втора почва да прекъсва иначе колата си може и оща ама кур.

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2