Въпрос за покупка
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Strabex
- младши ентусиаст
-
- Кара: '09 E60 535d
Въпрос за покупка
Здравейте, аз от скоро се навих да си взема БМВ някое по старичко. И от обявите попаднах на едно което в последствие го пробвах. Та значи то е 316 85 год. кожа ляти джанти горе-долу е запазено добре варви не е много мощно но бива та въпроса ми е цената от 2600лв как ви се струва и за тези пари може ли нещо по-добро да се намери? 

- Strabex
- младши ентусиаст
-
- Strabex
- младши ентусиаст
-
Aми да ти кажа има външен вид няма ръжда или ударено двигателя добре работи обаче малко ме смути това че ауспуха цапа т.е. има сажди и ме навежда на мисълта че май гори масло а е на 147 500км. които може да не са реални.
Кат има сажди кво
Няма да се притесняваш от това
Гледай изпускателните колектори да не са омазнени,дали не пропушва беличко и да мирише на масло,странни шумове от скорости и дифф...Доста неща са,ама няма да се плашиш,по-добре вземи някой ,който се е занимавал
А за километрите....според мен са абсурдни да са толкова,ако не е някво лудо изключение,де
Успех 

One passion,one car,one life...
- Strabex
- младши ентусиаст
-
Ами мерси за успокоението
утре ще отида пак да го погледна по-обстойно . Някой който има такова да каже горе-долу как е разхода? и има ли смисъл от газ?

- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Аве и аз имам една 316ка за продаване ма ного пара ше и искам но наистина е перфекна във буквалния смисъл

11 мнения
• Страница 1 от 1