каде слагат гас ?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
каде слагат гас ?
братоци даите ми съвет каде да закарам БМВ то да му инсталират гас , модела е М101Б18 инжекциа джетроник , а некои ако ми каже колко пари ше ми земат горе долу ше съм ви много благодарен 

jba jbu jbadu jmuc bajuu
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
rado_rf написа:Ми кат си намерил кажи къде, ве, ластун. И каква е цената

Хубаво е да споделиш наистина, защото ние си нямаме никаква идея.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
Преди две седмици си сложих газ за 400 bgl. турска 1 към 1 с lovato. Минал съм 1000 км и съм доволен (е, малко се спъна, ама кво повече да искам от 316M40, пък и 1000 км за 70 лв...). Ако искате lovato е с 60 лв отгоре, , но майстора ме увери, че няма никаква разлика. Днес говорих с него и доколкото разбрах ще се вдигат цените. Това са цените му до края на седмицата. Може и да има малка разлика в цените. Ако някой се интересува повече нека ми пише ЛС и ще му обясня къде се намира точно.
Re: ..........
GOGY написа:намерих каде слагат гас ,заключваите темата .

Хора и аз бъркам къде с каде защото човек който не е свикнала на фонетичната го рабирам, аз нямам мнищо против да ме поправят когато греша
Re: ..........
BAYRON написа:GOGY написа:намерих каде слагат гас ,заключваите темата .
![]()
![]()
немам думи ГАС му е майката кАдето и да е пък ще затваряииме темата.
Хора и аз бъркам къде с каде защото човек който не е свикнала на фонетичната го рабирам, аз нямам мнищо против да ме поправят когато греша
Бе, всичко е ясно, само не разбрах къде аджеба слагат гас

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Genius!
- Потребител
-
- Кара: Е36 на заем...
Газов инжекцион му е майката!!!
Слагайте смело газов инжекцион.
Какъвто и да е.
Моя е руски - ГИГ 3 Сателит се казва.
Абсолютно по същия начин си върви количката като на бензин.
Малко под 1300 кинта ми излезе.
Което си е още половин кола.
Ама нали BMW все пак искаме да караме.
Няма да се даваме на разни с предно да ни късат я!

Какъвто и да е.
Моя е руски - ГИГ 3 Сателит се казва.
Абсолютно по същия начин си върви количката като на бензин.
Малко под 1300 кинта ми излезе.
Което си е още половин кола.
Ама нали BMW все пак искаме да караме.
Няма да се даваме на разни с предно да ни късат я!

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2