Монтаж на броний...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Монтаж на броний...
Момчета някой слагал ли е броний от Е-30троен стоп на Е-30двоен стоп(предна и задна)и ако,как става?
Сега идвам от моя бояджия и ми казва(показва)че задната брония е по-дълга и старчи назад 3-4см.и че трябва да се реже от двете страни и да се лепи и тн...А за предната трябва да режа оргиналната планка и да я преправям ама кво да преправям.....ба ли му маиката.
Ако некои може да ми ги монтира ще си платя само да станат че ми се еба мамата с това боядисване
СПЕШНО!!!
Сега идвам от моя бояджия и ми казва(показва)че задната брония е по-дълга и старчи назад 3-4см.и че трябва да се реже от двете страни и да се лепи и тн...А за предната трябва да режа оргиналната планка и да я преправям ама кво да преправям.....ба ли му маиката.
Ако некои може да ми ги монтира ще си платя само да станат че ми се еба мамата с това боядисване

СПЕШНО!!!
Опитаи смъртта но не умираи
- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Красавицата е отново на шосето,нова,лъскава,намръщена,но......без задна брония
Станала е като от магазин,постарали са се,само тая брония ми къса нервите но ще я оправим и нея.Жалко че немога да кача снимки но в четвъртак ще я видите
Още една мечта сбъдната...

Станала е като от магазин,постарали са се,само тая брония ми къса нервите но ще я оправим и нея.Жалко че немога да кача снимки но в четвъртак ще я видите

Опитаи смъртта но не умираи
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
BMW323i написа:Красавицата е отново на шосето,нова,лъскава,намръщена,но......без задна брония![]()
Станала е като от магазин,постарали са се,само тая брония ми къса нервите но ще я оправим и нея.Жалко че немога да кача снимки но в четвъртак ще я видите![]()
Честита сбъдната мечта тогава

- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
BMW323i написа:Красавицата е отново на шосето,нова,лъскава,намръщена,но......без задна брония![]()
Станала е като от магазин,постарали са се,само тая брония ми къса нервите но ще я оправим и нея.Жалко че немога да кача снимки но в четвъртак ще я видите![]()
така така 4естито

7 мнения
• Страница 1 от 1