Проблем с палене сутрин на Е30 1.8 карбуратор - двоен стоп
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Проблем с палене сутрин на Е30 1.8 карбуратор - двоен стоп
Здравейте. Един приятел днес ми се оплака, че при палене сутрин колата тръгва много трудно. С много газ и усилия успява да запали. Той си мисли за проблем със смукача, но искам да ви питам за някакви други предложения и идеи, които да се проверят. Благодаря! 

Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!
- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Новини
-
Веселата дружинка с чувството за хумор.... Правя ви официално предупреждение за първи и последен път. Човека е задал въпрос а тук имаме навика да си помагаме. Та ако нямате с какво да му бъдете полезни си задръжте веселите коментарчета за лична употреба. Щото утре може на вас да се случи да имате проблем и да потърсите помощ тук ... и надали ще ви бъде приятно да прочетете подобни лафове вместо полезен съвет, насока или решение на проблема. Не забравяйте основната идея на този форум - да си помагаме.
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Що се палиш ся
Един от точните отговори беше на Даниел. Да разкара карба и да слага инжекция
Ако е с 2БЕ а кат слушам за трудно палене начи е същия и то сега......а зимата ше изреве лошо.Тоя карб е и много напредничев и пълен боклук
Играл съм го тва говоря от опит
Нищо не му пречи да го "оправя" тоя да го смени няколко пъти но пак ше стигне да спринцовка
(тва последното как прозвуча не е истина
)

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- ///Milen_bmw
- Drinker
-
Ми то за тва е измилена Диагнистиката.
Аз се сещам поне 100 причини от които може да дава ядове.
А за кво да е весело като може да е тъпо и скучно
Аз се сещам поне 100 причини от които може да дава ядове.
А за кво да е весело като може да е тъпо и скучно

krika написа:Що се палиш сяЕдин от точните отговори беше на Даниел. Да разкара карба и да слага инжекция
Ако е с 2БЕ а кат слушам за трудно палене начи е същия и то сега......а зимата ше изреве лошо.Тоя карб е и много напредничев и пълен боклук
Играл съм го тва говоря от опит
Нищо не му пречи да го "оправя" тоя да го смени няколко пъти но пак ше стигне да спринцовка
(тва последното как прозвуча не е истина
)
Отговора му беше несериозен. На никой няма да му е готино ако попита примерно: "Компютъра ми забива, дъното му е еди кво си" и следователно "Ми смени го

Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!
А пък форума е измислен, за да си помагаме с мнения с някаква стойност.///Milen_bmw написа:Ми то за тва е измилена Диагнистиката.
///Milen_bmw написа:Аз се сещам поне 100 причини от които може да дава ядове.
Сподели само две от тях и поне ще си опитал да помогнеш с нещо

///Milen_bmw написа:А за кво да е весело като може да е тъпо и скучно
Прав си, хубаво е да е весело ама не и на чужд гръб. Има си едни такива форуми наречени ФЪН, Извън темата и т.н., които са направени именно, за да може да блеснеш с хумора си. Отгоре над Е30 пише, че секцията е техническа и отговори като запали си колата с кибрит и бензин или метни я в някое дере не са особено серииозни. Ама закво да е скучно, кат мое да е весело

- ///Milen_bmw
- Drinker
-
rascal написа:...
А ся де. По-спкойно малко.
Ми нямате никакво чувство за хумор значи.

Ето ти мнение с някаква стойност:

Първо

Второ

Трето

съм не толкова компетентен. Стигнете до там пък ше го мислиме.
Ма тука е пълно с монтьори а си траят пък мене ме направихте на 2 стотинки. И ся аз трябва да ти давам съвети дето не разбирам нищо.

И не го лъжете човека. От карбуратора убаво си нема.

за карбуратора
ами хората са дониакаде прави за карбуратора
след известно време карбуратора сдава багажа и принципно нема проблеми ама не работи като хората на едно приател4е го сменихме с нов сравнително евтино го намери от некви хора и стана 4асовник ама си требва нов. А знаете ли една астра ходи на диагностика и вси4ко ОК двама маистори казаха 4е вси4ко е наред а колицата не варви и накрая извадиха една кофа с ражда и ваглени от ауспуха

след известно време карбуратора сдава багажа и принципно нема проблеми ама не работи като хората на едно приател4е го сменихме с нов сравнително евтино го намери от некви хора и стана 4асовник ама си требва нов. А знаете ли една астра ходи на диагностика и вси4ко ОК двама маистори казаха 4е вси4ко е наред а колицата не варви и накрая извадиха една кофа с ражда и ваглени от ауспуха

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2