Късите светлини на Е30 ...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Късите светлини на Е30 ...
Отскоро карам едно Е30 ...
Като количка е супер, ама късите светлини хич ги няма...
Супер зле са. Карам като прилеп - т.е. ориентирам се предимно по звуци...
Ако чуя дрънчене и ме заболят бъбреците рязко значи съм скочил в дупка ... а бих искал да я видя тая дупка поне 5-6 метра преди това
Не е много нали ?
Та ходих на реглаж на фаровете, всичко си им е точно - в нормата са.
Д'еба ... и халогените като ги пусна пак не помага ...
Та обмислям да си взема крушки Philips Bluevision - дето са пак 55 вата, само че +50% светлина уж ... едни такива синички. Пускат чисто бяла светлина, и по-силна...
Споделете има ли някакво подобрение с тях ? Да се набутвам ли 45 лв или да си карам на сляпо като досега ?
Като количка е супер, ама късите светлини хич ги няма...
Супер зле са. Карам като прилеп - т.е. ориентирам се предимно по звуци...
Ако чуя дрънчене и ме заболят бъбреците рязко значи съм скочил в дупка ... а бих искал да я видя тая дупка поне 5-6 метра преди това

Не е много нали ?
Та ходих на реглаж на фаровете, всичко си им е точно - в нормата са.
Д'еба ... и халогените като ги пусна пак не помага ...
Та обмислям да си взема крушки Philips Bluevision - дето са пак 55 вата, само че +50% светлина уж ... едни такива синички. Пускат чисто бяла светлина, и по-силна...
Споделете има ли някакво подобрение с тях ? Да се набутвам ли 45 лв или да си карам на сляпо като досега ?
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
err0r написа:Как са ти рефлекторите? А стъклата бистри ли са? Може от там да идва цялата тая слепота...
Ами мисля, че има още живот в тях, стъклата са ок откъм набити песачинки ...
Имам 2-ма приятели с такива бмв-та и те също не са доволни от светлините, въпреки че не съм сигурен дали и техните и моето са оптимални откъм чистота ...
ще се пробвам да изчистя каквото може да се изчисти и отвори, но едва ли ще се подобри с много ...
все пак крушките вече ги взех, довечера ще тествам и с тях как е...
ако не ще сложа една дроселна ламба (от тия дето осветяват паметниците) отгоре на покрива като бъги и ще карам така - като НЛО ...
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Отскоро карам с Блувижън и съм доволен - обаче ефекта не е това което очаквах
не стана ден ...
Слаби са ин ги фаровете (малко врачански хумор
)
Георги Пенчев

Слаби са ин ги фаровете (малко врачански хумор

Георги Пенчев
абе хора да ви кажа->на моито имах т.нар.прожекторен фар и отножо имах същите проблеми смених крушки пак не стана един приятел каза че ако рефлектора е лош няма смисъл от по-силни крушки та този сащия приетел кара едно 324д без прожекторни фарове
откакто и аз си сложих забравих какво е да се кара по слух

- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
Мда, фаровете без лупи светят като чели по-добре!Не случайно и предишния собственик е сменил мойте!
Опитайте и вие!
Опитайте и вие!

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
simple_man написа:Мда, фаровете без лупи светят като чели по-добре!Не случайно и предишния собственик е сменил мойте!
Опитайте и вие!
Аз в началото се чудих 318-ката защо е с такива фарове, но по-късно четох, че тия с лупите не светели готино. Ако си намерите фарове от тия без лупите не се чудете, ами сменяйте

Simple_man

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
на мойта бяха без лупи и нека който се е возил с мен да сподели как ставаше ден, без да заслепявам другите с 55 вата крушка - беше светлосиня като такава, а светеше чисто бяло - мисля към 25 лева беше броя - никога досега (а съм карал доста коли) не съм виждал кола така добре да осветява пътя.
Вярно, че при мен бяха добре рефлектора и стъклото. Но с нови, макар и скъпи фарове направо се раздате нощно време и въобще не се тормозите, а дупките се крият, само като ги осветиш
Ати
Вярно, че при мен бяха добре рефлектора и стъклото. Но с нови, макар и скъпи фарове направо се раздате нощно време и въобще не се тормозите, а дупките се крият, само като ги осветиш

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2