май че.....
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
май че.....
направих нещто много лошо ->прибирам се аз онзи ден от монтанско и някаде около Ботевград се изражних с един мерцедес190 карах с около 90-100 не повече,та трагвам аз да го изпреварвам както се полага и гадняря и той натиска от тука аз рязвам здраво на 4 до кам 5000 -> 5 и яко газ но педала не отстъпва а и стана по-лошо защтото зад мен се лепна няква друга гад с пасат и тои напъва почти не усетих кога стигнах тези около 190км/ч но оня с мб не отстапва а аз вече му вадех буталата на мойто(някаде ок. 200-210) , но с зор го резнах и от тук се започна лошото сякаш колата ми работи с 1цилиндър по-малко вадих свещи -> наред са абе уж всичко е ток и жица ама нешто не работи като преди някак сега е по друг звука ж смисал по се тормози та ако някои мойе да ми помогне моля 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Кара: 89 bmw 316
vitcig написа:(някаде ок. 200-210)
ти си ИЗЛЕТЯЛ!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Ако само бръмчи по-силно може да си пробил (вече изгнилата) генерация. А ако е и до вървеж - нинам. И бъди сигурен, че километража лъже! 

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Re: май че.....
vitcig написа:направих нещто много лошо ->прибирам се аз онзи ден от монтанско и някаде около Ботевград се изражних с един мерцедес190 карах с около 90-100 не повече,та трагвам аз да го изпреварвам както се полага и гадняря и той натиска от тука аз рязвам здраво на 4 до кам 5000 -> 5 и яко газ но педала не отстъпва а и стана по-лошо защтото зад мен се лепна няква друга гад с пасат и тои напъва почти не усетих кога стигнах тези около 190км/ч но оня с мб не отстапва а аз вече му вадех буталата на мойто(някаде ок. 200-210) , но с зор го резнах и от тук се започна лошото сякаш колата ми работи с 1цилиндър по-малко вадих свещи -> наред са абе уж всичко е ток и жица ама нешто не работи като преди някак сега е по друг звука ж смисал по се тормози та ако някои мойе да ми помогне моля
Пич, вземи и си провери свещите. Много е вероятно някоя да не е удържала на напъна...

- Bavarcheto
- кандидат ентусиаст
-
А може и да е заминал някой сегмент. Моята така първо се тормозеше, после съвсем спря да върви и накрая пропуши като икарус...
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
защото 316 не може да вдигне 200 км/ч, макар по километраж да показва толкова - това са искали да ти кажат.
опиши по-точно симптомите и разликите с предишното състояние.
Ати
опиши по-точно симптомите и разликите с предишното състояние.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
комплект лагери
при 4 цилиндровите е задължително да си променят звука при такива скорости,но 316=210км 

15 мнения
• Страница 1 от 1