Проблемчета E30
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- cgm
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46, Е91
- Детайли за колата: БМВ 320д '02
БМВ 320д '07
БМВ 318и '09
Проблемчета E30
Имам 316 87г. (троен стоп) обаче има няколко проблема по нея.
1. Не работи индикацията по таблото (оборотомер, икономилаизер, темперетура)
2. Не работят светлините при заден ход.
3.Фабрично е направена само с ляво огледало.
Можете ли да помогнете при решаването на някои от тези проблеми?
Предварително благодаря.
1. Не работи индикацията по таблото (оборотомер, икономилаизер, темперетура)
2. Не работят светлините при заден ход.
3.Фабрично е направена само с ляво огледало.
Можете ли да помогнете при решаването на някои от тези проблеми?
Предварително благодаря.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
До колкото разбирам това е дясната част от таблото. Провери десния куплунг на таблото
там са кабелите за тези уреди. Особено ако ти липсва осветлението от дясно най-вероятно е там е проблема.
Светлините при заден ход, най-вероятно нещо свързано с кабела към датчика на скоростната кутия. На мен ми се е случвало този кабел (не на бмв-то) да се окъси и да гори бушон постоянно... Не знам само дали може да се стигне до кабела само като се махне кожата на скоростния лост отгоре...
За другото в някой автоморга ще ти помогнат

Светлините при заден ход, най-вероятно нещо свързано с кабела към датчика на скоростната кутия. На мен ми се е случвало този кабел (не на бмв-то) да се окъси и да гори бушон постоянно... Не знам само дали може да се стигне до кабела само като се махне кожата на скоростния лост отгоре...
За другото в някой автоморга ще ти помогнат

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
1-вото.за над 50-60 Е-30-ки ,куплунг,нямам изваден-няма и да излезе със сигурност
2-рото също няма бъгъв кабел,а си е напрао датчика на скоростите
3-то-ела при нас
2-рото също няма бъгъв кабел,а си е напрао датчика на скоростите
3-то-ела при нас

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
е значи са батерийките 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- cgm
- младши ентусиаст
-
БМВ 320д '07
БМВ 318и '09
Осветлението на индикаторите работи.Обаче не отчитат.Когато изключа от контакт има слабо "подскачане" на оборотомера, икономилаизера не мърда.
Датчика за задна скорост е здрав.
Съмнява ме да не е нещо от това че не работи таблото(оборот. и иконом.), защото са на един бушон май.
Датчика за задна скорост е здрав.
Съмнява ме да не е нещо от това че не работи таблото(оборот. и иконом.), защото са на един бушон май.
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
За датчика как реши,че е здрав.Разви го,натисна го и премери с
мултицета или мери на място при включена задна.Щот при мен свален
беше ОК,ама на колата не работеше
мултицета или мери на място при включена задна.Щот при мен свален
беше ОК,ама на колата не работеше

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
след като провериш батерийките,напиши какво е станало , да заключа темата 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- cgm
- младши ентусиаст
-
БМВ 320д '07
БМВ 318и '09
Не можах да сваля таблото за уредите, за да проверя батериите.
Но светлините за задна ги оправих, бяха се зацапали обувките долу при прекъсвача за задна скорост.
Но светлините за задна ги оправих, бяха се зацапали обувките долу при прекъсвача за задна скорост.
11 мнения
• Страница 1 от 1