Cabrio - възможно или не
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Cabrio - възможно или не
Здравейте,
Въпроса ми е следният - възможно ли е Е30 да се преработи от manual на power roof. В момента съм ж процес на търсене на подходяща 3ка Cabrio. Идеиата ми за напред е да сложа Clifford аларма с дистанционно запалване и също така да може да отваря и затваря гюрука.
[color=red]
Въпроса ми е следният - възможно ли е Е30 да се преработи от manual на power roof. В момента съм ж процес на търсене на подходяща 3ка Cabrio. Идеиата ми за напред е да сложа Clifford аларма с дистанционно запалване и също така да може да отваря и затваря гюрука.

- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Re: Cabrio - възможно или не
Tsank0v написа:Здравейте,
Въпроса ми е следният - възможно ли е Е30 да се преработи от manual на power roof. В момента съм ж процес на търсене на подходяща 3ка Cabrio. Идеиата ми за напред е да сложа Clifford аларма с дистанционно запалване и също така да може да отваря и затваря гюрука.[color=red]
Възможно е, но е много по-лесно/евтино да си купиш кола с фабрично поставен powered soft top. Моята беше с такъв и си нямаше проблеми да се върже към total closure Clifford alarm. Къде си в UK?
Power is Nothing Without Insanity
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Tsank0v написа:Аз съм в Kent - на около 30 мили от London. Проблема е в това 4е ми е доста трудно да намеря колата която искам и то с powered soft top. Та за това се 4удех дали ако намеря то4ната баварка дали мога да я бутна тук там. А ти ако имаш пред бид нещо ми пиши.
Повечето коли от 1991 нататък са с електрически гюрук. Има страшно много тук, но се пази да не са used & abused. Ако ти трябва помощ - обади се 07941 402 744. Живея в Greenwich и всяка точка на Кент е на 40мин с кола. Аз имах 1991 320i Cabrio M-Tech в продължение на 18 месеца, та ги знам inside-out...
http://www.635csi.co.uk/carsales/htm/3s.htm
http://www.bmwcarshowroom.com/
Това са добри места да намериш нещо, което да е ОК. Алтернативата е от Германия с ляв волан...
Power is Nothing Without Insanity
7 мнения
• Страница 1 от 1