ДОКОГА Е30 ЩЕ Е ЧАТ ЗА НЕКВИ МЕГА ЕНТУСИАСТИ?

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

ДОКОГА Е30 ЩЕ Е ЧАТ ЗА НЕКВИ МЕГА ЕНТУСИАСТИ?

Мнение от tormentor1980 » 07 Юни 2009, 22:51

Понеже лексиконката ни забрани да пишем в другите теми и излезе безотговорно като ни остави с вързани ръце, не измислих нищо по-добро, освен временно да пусна тази, за да се доизясним с ония боклуци, мумифицираната нинжа и Подкупения!
Върнете ми парите, боклуци, съседката иска да й купувам еротично бельо от някакъв специален магазин за пищни мадами, макси ли там, ко ли...
Зарад боклуци като вас, цяла седмица не съм си сменял чорапите и форума е на такова дередже!
Лексиконка, извини ме, брат, за острия тон, ама тия не са хора!
Съветските часовници - най-бързи в света!
Българските е30-ки - кат съветските часовници!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=151913

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Prokudeniq » 07 Юни 2009, 22:55

Баце, вече е топло, може и без бельо твоята съседка. Ама да вземе да тегли един бръснач преди това, че последния път като я видях ми заприлича на Йети, ама пък така неможеш да я разбереш дали е облечена или не, само се чудиш що се движи насред лято с балтон. Пари не връщаме, само попиваме, мислих, че си наясно с този въпрос :idea:
Няма нищо по-страшно от активната глупост.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tormentor1980 » 07 Юни 2009, 23:01

Аве, подчертах еротично бельо, ве, то не е за всеки ден а само да се караминьосваме!
И не е тая, за която говориш, тая дет си я виждал е леля ми, ве!
Ако видиш съседката друга песен ще запееш, тя работи в пекарница, здрава мома, румена...
Веднъж, га бяхме отзад в склада, се пресегнах да видя къде й е долапът, ама тя ме бутна и вика: Сакън, не пред хлябът! Грехота е!
Огън момиче е, казвам ти, човек майна!

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 07 Юни 2009, 23:08

:dummy: :gives: :gay: :wtf: :kuku: :weed:
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tormentor1980 » 07 Юни 2009, 23:18

Аве, Драйвингад, и ти ако я видиш, друга песен ще запееш, ве майна. Здраво, яко момиче, с румени бузки, захватна, тежи си на мястото! Недей така предубедено!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 07 Юни 2009, 23:18

Аз лично искам да се извиня на пловдивската група за острото си изказване в предната тема. Направо се срамувам от себе си какви простотии съм писал и официално си подавам кандидатурата да ме включите в ентосяската група. Вече съм на 5 бири и мозъка ми светна и се избистри - яно съм се бил затлачил нещо... Та тука да поискам едно компетентно мнение от жичкаджийски характер. Една монетка от 2 стотинки ми се завря под пепелника и окъси захранването на запалката. Проверих сички бошони, но сички са здрави - дажи и тия, дето не са по клемите. Плс, кажете ми къде ми се загуби тока за запалката. не съм пушач, ма там си включвам синьото осветление на скоростния лост и педалите, а не ми се скраперясва инсталацията. Кажете ми оригинално решение и ше ви черпа по бира по еконт (ма не знам дали има опция хладилник в пратката). :uups:
It's not who You are, it's who You know...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Prokudeniq » 07 Юни 2009, 23:22

tormentor1980 написа:Аве, Драйвингад, и ти ако я видиш, друга песен ще запееш, ве майна. Здраво, яко момиче, с румени бузки, захватна, тежи си на мястото! Недей така предубедено!
Аз си падам по селския тертип - здрава мома с яки кълки, бозки на млекодайна крава и яко да мааа с лопатата :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tormentor1980 » 07 Юни 2009, 23:24

Човек майна, щом си паварняк, няма да минеш само с бира, питай ме мене. Те си дават дискаунтите само на техни си хора и то след тържествена клетва на колене, че се отказват от павара, Подкупения даже ги снима с камерата тия клетви и после държи досиета, които са по-засекретени от тия на ДС, за да изнудва. И аз им се клех, че се отказвам от павара и затова ме изнудват сега!
Последна промяна tormentor1980 на 07 Юни 2009, 23:25, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Prokudeniq » 07 Юни 2009, 23:24

logout написа:Аз лично искам да се извиня на пловдивската група за острото си изказване в предната тема. Направо се срамувам от себе си какви простотии съм писал и официално си подавам кандидатурата да ме включите в ентосяската група. Вече съм на 5 бири и мозъка ми светна и се избистри - яно съм се бил затлачил нещо... Та тука да поискам едно компетентно мнение от жичкаджийски характер. Една монетка от 2 стотинки ми се завря под пепелника и окъси захранването на запалката. Проверих сички бошони, но сички са здрави - дажи и тия, дето не са по клемите. Плс, кажете ми къде ми се загуби тока за запалката. не съм пушач, ма там си включвам синьото осветление на скоростния лост и педалите, а не ми се скраперясва инсталацията. Кажете ми оригинално решение и ше ви черпа по бира по еконт (ма не знам дали има опция хладилник в пратката). :uups:

Ем, чи купи си друга кола на която запалката работи :weed: И там си включвай ако искаш и неоните на праговете :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 07 Юни 2009, 23:24

Аз пък си пръднах на седалката и подгрева на дупето ми отказа :help: :help: :help: :help:

ПС: сега сериозно мисля че се прекалява вече с тези спорове. Ще ви кажа това което и модераторите а то е - Изяснете се всеки със всеки на ЛС.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от logout » 07 Юни 2009, 23:27

_65536_kb_sec_ написа:Аз пък си пръднах на седалката и подгрева на дупето ми отказа :help: :help: :help: :help:

ПС: сега сериозно мисля че се прекалява вече с тези спорове. Ще ви кажа това което и модераторите а то е - Изяснете се всеки със всеки на ЛС.

Чакай ся, никой не спори за нищо... аз гледам да се консолидирам. И затва сменям гледната точка, макар че вече трудно гледам :shock:

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 07 Юни 2009, 23:30

tormentor1980 написа:...Драйвингад...

Куца ти спелуването нещо, Наторителю :winky:
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tormentor1980 » 07 Юни 2009, 23:30

logout написа:
_65536_kb_sec_ написа:Аз пък си пръднах на седалката и подгрева на дупето ми отказа :help: :help: :help: :help:

Чакай ся, никой не спори за нищо... аз гледам да се консолидирам. И затва сменям гледната точка, макар че вече трудно гледам :shock:

Казах ти, клетва тряя да полагаш, че се отказваш от павара. И те снимат и те унижават, а накрая те връщат за друг ден.
Личен съвет - не се занимавай с тия боклуци нито тук във форума, нито на живо, ще съжеляваш после кат мене.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от logout » 07 Юни 2009, 23:30

Prokudeniq написа:
logout написа:Аз лично искам да се извиня на пловдивската група за острото си изказване в предната тема. Направо се срамувам от себе си какви простотии съм писал и официално си подавам кандидатурата да ме включите в ентосяската група. Вече съм на 5 бири и мозъка ми светна и се избистри - яно съм се бил затлачил нещо... Та тука да поискам едно компетентно мнение от жичкаджийски характер. Една монетка от 2 стотинки ми се завря под пепелника и окъси захранването на запалката. Проверих сички бошони, но сички са здрави - дажи и тия, дето не са по клемите. Плс, кажете ми къде ми се загуби тока за запалката. не съм пушач, ма там си включвам синьото осветление на скоростния лост и педалите, а не ми се скраперясва инсталацията. Кажете ми оригинално решение и ше ви черпа по бира по еконт (ма не знам дали има опция хладилник в пратката). :uups:

Ем, чи купи си друга кола на която запалката работи :weed: И там си включвай ако искаш и неоните на праговете :mhihi:

Ем аз си купих, даже с климатик :D Ама там кабела къс ми идва, а понеже осветлението е с електроника и не знам ако резна кабела, дали некое съпротивление нещо нема да прецакам и да си сасипа тюнинга.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от logout » 07 Юни 2009, 23:33

tormentor1980 написа:
logout написа:

Казах ти, клетва тряя да полагаш, че се отказваш от павара. И те снимат и те унижават, а накрая те връщат за друг ден.
Личен съвет - не се занимавай с тия боклуци нито тук във форума, нито на живо, ще съжеляваш после кат мене.

Само пусни устава и ша са кълна - яз у казармата се клех за глупости, та тука ли? А за съжаленията не ти вервам, ти само изкаш да ме хлъзнеш да не се кандидатирам....

Следваща

Назад към E30