Осветление арматурно табло?!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
			6 мнения
			 • Страница 1 от 1

Осветление арматурно табло?!
Колеги имам следния проблем ,днес забелязах ,че осветлението за контролерите на парното и часовника над тях не светят 
 .
Има ли някакъв шанс всички крушки да са изгорели изведнъж или има нещо като бушон което е дало фира?
Другото ,колата ми е M40B16 1993 година края и искам да знам има ли нещо като лампа CHECK или CHECK ENGINE на таблото защото имам едно прозорче MOTOR METER и си мисля че трябва да е някаква проверка на двигателя??

Има ли някакъв шанс всички крушки да са изгорели изведнъж или има нещо като бушон което е дало фира?
Другото ,колата ми е M40B16 1993 година края и искам да знам има ли нещо като лампа CHECK или CHECK ENGINE на таблото защото имам едно прозорче MOTOR METER и си мисля че трябва да е някаква проверка на двигателя??
Последна промяна RokFort на 05 Юни 2009, 23:56, променена общо 1 път

- nabora
 - младши ентусиаст
 - 

- Кара: 1987 e30

- Azidaha
 - младши ентусиаст
 - 

- Кара: зеленият крокодил Лакоста

Преди няколко дена извърших процедурата.
Отнема повече време отиването до магазина и откриването на сходен тип крушки от колкото самата смяна (разглабянето и сглабянето)
Аз обаче бях изгорял и с двата пепелника, плюс осветлението около "смукача" (ключа за фаровете)

Отнема повече време отиването до магазина и откриването на сходен тип крушки от колкото самата смяна (разглабянето и сглабянето)
Аз обаче бях изгорял и с двата пепелника, плюс осветлението около "смукача" (ключа за фаровете)
			6 мнения
			 • Страница 1 от 1