ДОКОГА Е30 ЩЕ Е ЧАТ ЗА НЕКВИ МЕГА ЕНТУСИАСТИ

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: от онея старите....
Мечтае да кара: магазинска е30-ка

ДОКОГА Е30 ЩЕ Е ЧАТ ЗА НЕКВИ МЕГА ЕНТУСИАСТИ

Мнение от GEORGIEV » 05 Юни 2009, 12:20

защо във ВСЯКА една тема се получава така, една групичка дето са дупе и гащи няма ли какво да правят ами си викат айде довечера пак да дрънкаме глупости в павара....
и се получава един чат от 3-4 познати на всички , както и новоизлюпени такива и си чатят страници наред....... няква завист ли е кво е незнам ,еми вярно че нямаме като вашите космически доходи и като вашите крайно читави и изпънати е30-ки и проектите ви за 35678 лева ,но това прави ли ни по-малко ентусиасти от Вас........едва ли
то небяха предупреждения ,то не бяха заключени теми и защо в е30.бг написах две думи и веднага ме баннаха , а тук се ръсят тонове простотия от 3-4 ма и нищо.
Сякаш Вие сте се родили научени и знаещи и с петцифрен месечен доход и сте почнали с мега проектите си,във всяка една тема ви има Вас ,пишете по едно и също време един през друг и се правите на ударени и ръсите храна навсякъде..........вече май несте забавни толкова ..

Какво ви дразни тук че го правите тва :?: :?: :?: :?: :?: :?:

знам че в тая тема ще се лепнете като мухи на лайно ,но тва е последното нещо което ме вълнува :!:

ТЕМАТА Е И КЪМ МОДЕРАТОРИТЕ ,които удивляват всеки с търпеливостта си ..........или може би и те са в кюпа :shock:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Louis » 05 Юни 2009, 12:33

на мен пък ми е инт как се допусна срането цяла вечер в "Shark Sector"-а :confused:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 05 Юни 2009, 12:44

И на мен ми писна да ги ебавам вече.То трябва да си бавноразвиващ олигофрен да се усетиш,че всички се гаврят с теб и да се спреш.Темите с умрелите им мегамащабни трансплантации на огромни двигатели в е30ките им вече на мен ми писнаха.Повече се зарибявам да чета и следя по-малки проекти в които се влага повече техническа мисъл и лично творчество.Отегчих се да гледам "истински" манияци,с "истински" е30-ки,които са направени по "истински" тертип и се карат "истинско" напред с вратите. :arrow: :puke:
Изображение
8.32

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 05 Юни 2009, 13:27

Струва ми се, че обръщате прекалено голямо внимание на тези хора. Оставете ги да си се надуват с мащабността на проектите им и да не помагат на хората с простите проблеми, и продължавайте напред.

За тях просто ако темата не е М100Б200 в Е30, то тя не представлява интерес.
Последна промяна Azidaha на 05 Юни 2009, 14:50, променена общо 1 път
Изображение

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 05 Юни 2009, 13:41

И тази тема както другите ще остане без отговор.
Пречите на бизнеса момчета.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 05 Юни 2009, 13:47

Е да ама почва да става дразнещо да заключват интересни теми заради тях.Лайняните им трансплантации седят и вътре 2/3 е спам,а другата 1/3 не е информация ами позьорщина.А темите с ценно инфо се заключват неизчерпани... :confused:
Изображение
8.32

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 05 Юни 2009, 14:22

Кучетата си лаят, кервана си върви ..
Забавно е поне, така като прехвърлят един през друг.Пък за помощ има телефони на разбиращите хора и дори и по нощите, като ти откажат я скорости я нещо друго, все някой от тях помага. :bowdown:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Re: ДОКОГА Е30 ЩЕ Е ЧАТ ЗА НЕКВИ МЕГА ЕНТУСИАСТИ

Мнение от ge_a » 05 Юни 2009, 14:44

GEORGIEV написа:ТЕМАТА Е И КЪМ МОДЕРАТОРИТЕ ,които удивляват всеки с търпеливостта си ..........или може би и те са в кюпа :shock:

Не сме в кюпа и не сме много търпеливи, само че те са повече от нас, а и на всичкото отгоре не пишат с истинските си никове, сега са оставени да творят та да се видят кви глупости са написали, а също така и колегите им помагат като им опунират и после се навързва чата, също така триенето е много трудоемка задача, варианта е с изтриване на цели теми е да ама в тия теми има и по няколко реда смислени неща и става една .......

Абе нека си лаят, като няма да има кой да им отговаря мисля че ще загубят интерес ;)
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 05 Юни 2009, 14:57

аве аз понеже съм малко прост и обичам да се говори в прав текст, някой ще каже ли за кой говори или с недомлъвки само ще се говори
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 05 Юни 2009, 15:01

Девестатор, Муха-терорист, Прокудения и още няколко ник-а, принадлежащи, може би на един човек, ама това ще каже друг :roll:

А колкото за това до кога ще продължава, еми ще продължава, докато на посочените не йм се вкара по един бан по ай-пи и те така :winky:

Е30 IS Crasher
Аватар

Мнение от ge_a » 05 Юни 2009, 15:01

Sharo написа:аве аз понеже съм малко прост и обичам да се говори в прав текст, някой ще каже ли за кой говори или с недомлъвки само ще се говори

Прочети 10-на теми надолу от тази и сам ще си отговориш ;)

VesoPesa написа:А колкото за това до кога ще продължава, еми ще продължава, докато на посочените не йм се вкара по един бан по ай-пи и те така :winky:

Не може сменят си ай-питата постоянно както и никовете, пробвано е, просто трябва сами да се откажат( демек съвеста в тях ) :idea:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 05 Юни 2009, 15:05

Ясно, няма светлина в тунел-а :roll:

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 05 Юни 2009, 15:12

ge_a написа:
VesoPesa написа:А колкото за това до кога ще продължава, еми ще продължава, докато на посочените не йм се вкара по един бан по ай-пи и те така :winky:

Не може сменят си ай-питата постоянно както и никовете, пробвано е, просто трябва сами да се откажат( демек съвеста в тях ) :idea:

Ква съвест, единия спами тука като откачен пък в Е30.бг се прави ан голям модератор и трие наред.

Да им се слага бан на никовете. Един такъв бан отнема няколко клика, а една нова регистрация дсота повече, особено като трябва да се направи и нов майл адрес ;)
Tux0 Ca !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 05 Юни 2009, 15:14

Просто няма желаещи да се занимаят с проблема, това е...

Е30 IS Crasher
Аватар

Мнение от ge_a » 05 Юни 2009, 15:15

spdrrk0 написа:
ge_a написа:

Ква съвест, единия спами тука като откачен пък в Е30.бг се прави ан голям модератор и трие наред.

Да им се слага бан на никовете. Един такъв бан отнема няколко клика, а една нова регистрация дсота повече, особено като трябва да се направи и нов майл адрес ;)

Е аз чак такава власт нямам :roll:
Изображение

Следваща

Назад към E30