Ремонт на Koni
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- zoomer
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328iT 88' e46 328Ci
- Мечтае да кара: e24 M635CSI
Ремонт на Koni
Здобих се с 2броя кони спорт, предни регулируеми, но единия има проблем - изпуска масло.
Та въпроса ми е: до колкото знам, могат да се ремонтират, но незнам как се разглобяват. Някой занимавал ли се е с такива дейности? Знаете ли сервиз в който мога да питам?
Модела е 8641-1210
Та въпроса ми е: до колкото знам, могат да се ремонтират, но незнам как се разглобяват. Някой занимавал ли се е с такива дейности? Знаете ли сервиз в който мога да питам?
Модела е 8641-1210
- Stoicho
- член на клуба
-
- Кара: само 2 вратки
Колега,има един сервиз за амортесьори на околовръстното м/у Овча Купел и Суходол....нямам идея добри ли са,просто съм го виждал като минавам.
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."
- zoomer
- младши ентусиаст
-
газ и масло, да сме точни. До сега се рових и намерих приблизителна схема на амортисьора. Има семеринг, който би трябвало да може да се смени, но немога да разбера самия амортисьор как се отваря.
да сме точни амортисьора се води: Twin tube low gas pressure.
да сме точни амортисьора се води: Twin tube low gas pressure.
- zoomer
- младши ентусиаст
-
KIM написа:ми тва като си го преведеш ще разбереш какви са точно![]()
пък на околовръстното има такъв сервиз дето казва колегата,но нямам представа какво действат там
Ако прочетеш какво съм написал ще видиш че знам че са казови, но все пак според Кони би трябвало да могат да се отворят
6 мнения
• Страница 1 от 1