Въпрос за електрониката...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Новини
-
Въпрос за електрониката...
Ще правя шибидаха електрически. Набавих си всички необходими компоненти (BESSNIA
) но искам да питам нещо преди да направя инсталацията.
В нета прочетох, че бушона, който отговаря за плюса на ел. люка е с позиция 17. Дотук добре. Как обаче да намеря извода му в купето? Т.е. къде да вържа плюса? Ясно, че може навсякъде но аз искам да ползвам точно определеното за случая масто но идея нямам кое е то.
Тъй като бушон 17 отговаря както за ел. люка, така и за ел. стъклата, вероятно се намират на една букса, нейде под таблото но коя е тя?

В нета прочетох, че бушона, който отговаря за плюса на ел. люка е с позиция 17. Дотук добре. Как обаче да намеря извода му в купето? Т.е. къде да вържа плюса? Ясно, че може навсякъде но аз искам да ползвам точно определеното за случая масто но идея нямам кое е то.
Тъй като бушон 17 отговаря както за ел. люка, така и за ел. стъклата, вероятно се намират на една букса, нейде под таблото но коя е тя?
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Провери го с мултицет.Един жокер,виж какви са на цват жиците които излизат от таблото с бу6оните на сатветния бушон и тарси сащите на цват за проба 

- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
- Новини
-
Мерси момчета но се наложи да вържа плюса другаде.
Просто от бушон 17 не излиза жица към купето а и плюс не ходи там и не си заслужаваше да го окабелявам гнездото на бушона и да извеждам жицата към купето. Вързах го за някаква свободна букса, която имаше необходимите ми параметри, така че няма проблем.

Просто от бушон 17 не излиза жица към купето а и плюс не ходи там и не си заслужаваше да го окабелявам гнездото на бушона и да извеждам жицата към купето. Вързах го за някаква свободна букса, която имаше необходимите ми параметри, така че няма проблем.

5 мнения
• Страница 1 от 1