hai na vsi4ki
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- malkia1602
- Потребител
-
hai na vsi4ki
DOBRE A SEGA DA VIDIME DALI STE POMOGNETE KATO VI IZKAM POMOST.
KOGATO ZAVARTI KLU4A NA STRARTERA NA KONTAKT I E STUDENO VREMETO STRELKATA NA VODATA SE POBARKVA ZAPO4VA DA SE MESTI NA LIAVO I DIASNO SAS STRASNA SKOROST I IZDAVA ZVUK KATO NA STARITE TAKSIMETROVI BROIA4I KAZETE KADE E PROBLEMA MOITO bmw E 320 I SESTAK SAS BORD KOMPIUTAR IMA I KLIMATIK.
TOVA E VAPROS S POVISENA TRUDNOST
KOGATO ZAVARTI KLU4A NA STRARTERA NA KONTAKT I E STUDENO VREMETO STRELKATA NA VODATA SE POBARKVA ZAPO4VA DA SE MESTI NA LIAVO I DIASNO SAS STRASNA SKOROST I IZDAVA ZVUK KATO NA STARITE TAKSIMETROVI BROIA4I KAZETE KADE E PROBLEMA MOITO bmw E 320 I SESTAK SAS BORD KOMPIUTAR IMA I KLIMATIK.
TOVA E VAPROS S POVISENA TRUDNOST
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Taка на изуст,предполагам,че проблема ти е лоша ел.връзка "маса",но нека чуем и по-запознатите с тоците. И съблюдавай правилата занапред 

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
ati написа:и аз бих казал студени спойки, но от тоци нищо не отбирам.
Студена спойка за 2-3 път го виждам като проблем, при мен също го правеше само че без звука, бате Вайпър ми показа как да го диагностицирам пляскаш отгоре по таблото няколко пъти ако реагира на това с движение или звук, ати го е казал студена спойка

Сваляш таблото припояваш и си готов!
Ако не е ... датчик може да е ...
П.С. Не подхождай винаги с това предисловие "айде да видим дали ще ми помогнете като ви питам" не поставяй на изпитание желанието на хората да ти помагат, а и презумпцията идваща от една поговорка е "за да получиш трябва да дадеш"!
Този форум не е създаден с едничката цел ти да го намериш един ден и ако не ти обърнат внимание да оплюеш цялата идея, както направи

May the BMW force be with you!
5 мнения
• Страница 1 от 1